MENÜ

Didier Drogba Florya'da!

1.5 sezon Galatasaray forması giydikten sonra eski takımı Chelsea'ye dönen 37 yaşındaki Drogba, izin gününde Florya'ya geldi. Sarı-Kırmızılı takıma sürpriz ziyarette bulunan yıldız futbolcu, eski dostlarıyla hasret giderirken, taraftarlar sosyal medyadan mesaj gönderdi: Gelmişken bir maça çık, öyle git!

Didier Drogba Florya'da!

Tarih 28 Ocak 2013... Dünya futbolunun en büyük forvetlerinden Didier Drogba, Galatasaray’a imza attı. Sarı-Kırmızılı takıma geldiği andan, ayrıldığı güne kadar büyük bir futbolcu olduğunu gösteren Drogba, Aslan’da 2012-13 sezonunda kazanılan Süper Lig şampiyonluğunun başrolünü oynadı ve Cim Bom’u Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale taşıdı. 1.5 sezonda oynadığı futbol ve duruşu ile parçalı formanın hakkını fazlasıyla veren yıldız oyuncu, Galatasaray’ın yeni kontrat teklif etmemesinin ardından efsane olduğu bir başka kulüp olan Chelsea’ye geri dönmüştü. Kariyerini İngiliz devinde başarıyla sürdüren 37 yaşındaki futbolcu, Cim Bom’u unutmadığını gösterdi ve izin gününde Florya’yı ziyaret etti. Antrenman öncesi takım arkadaşları ile hasret gideren, eski dostlarına tek tek sarılan Fildişili Sahilli yıldız, bu jestiyle sosyal medyayı salladı. Sarı-Kırmızılı taraftarlar, efsaneye “Bir maça çık öyle git Drogba. Seni çok özledik” mesajı gönderdi.

‘Şampiyonluk kutlamalarına geleceğim’

Metin Oktay Tesisleri
’nde konuşan Sarı-Kırmızılı takımın efsanesi Didier Drogba, bu takımın şampiyon olacağına inandığını belirterek, “İyi bir zamanda geldim. Sezon sonu Galatasaray’ın şampiyon olması için hepimiz takımı desteklemeliyiz. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Bu takım şampiyonluğa inanmış, sene sonunda ben de kutlamalara geleceğim” açıklamasında bulundu.

Alperen Delibaş






Haberin Devamı
YORUM YAZ