MENÜ

Dick Advocaat: 2 oyuncumuz uyuyordu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat Bursaspor'a 1-0'a mağlup oldukları maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Dick Advocaat: 2 oyuncumuz uyuyordu

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe, kendi sahasında Bursaspor'a 1-0 mağlup oldu. Bu müsabaknın ardından teknik direktör Dick Advocaat önemli açıklamalarda bulundu.

Maçı değerlendiren Advocaat, 'İlk yarıda oyuncularım oynamaktan korkuyor gibiydi. Basit oynadılar. Sahanın en kısa oyuncusu golü buldu.Rakibimiz golü bulduğu anda, 2 oyuncumuz uyuyordu adeta' şeklinde konuştu.

Transfer konusuna da değinen tecrübeli hoca, 'Transfer döneminde doğru oyuncuyu bulmak zordu. Getirdiğimiz oyuncu fark yaratmalıydı. Hücumcu orta saha almayı denedik, ancak maalesef mümkün olmadı. Kadromuzda çok fazla sayıda aynı tipte oyuncu var' dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat sözlerini, 'Kendi sahanızda böyle bir mağlubiyet alıyorsanız, kimse bunu kabul etmez. Yarın oyuncularımızla oturup konuşacağız. Evet, bir şeyler yanlış gidiyor. Bunu teknik ekibimizle birlikte bulmalı ve çözmeliyiz' diyerek bitirdi.


Kadıköy'de büyük şok!



Kadıköy'de hedef Ozan Tufan ve Josef

Haberin Devamı
YORUM YAZ