MENÜ

Depay'dan van Persie'ye: Hey yedek!

İddialara göre, Depay'ın kendisine "Hey yedek" diye seslenmesine sinirlenen Van Persie takım arkadaşına saldırdı.

Depay'dan van Persie'ye: Hey yedek!

Hollanda’nın yıldız ismi Robin van Persie, bu akşam oynayacakları Çek Cumhuriyeti mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulundu.

Euro 2016 Elemeleri A Grubu maçlarıyla ilgili olarak geçen hafta yaptığı, “Türkiye mutlaka puan kaybedecek” bildirisinin arkasında olduğunu belirten tecrübeli futbolcu, “Bizim maçımızı kazanmamız ve Türkiye’nin de İzlanda karşısında hata yapması gerekiyor. Böyle bir duruma düşmemiz gerçekten çok üzücü. Türkler, Play-Off’a kalacaklarına dair güçlü bir inanç taşıyorlar. Fenerbahçe’de soyunma odasında bu konuda benimle dalga bile geçiyorlardı. Ancak gerçekçi olmak gerekirse durumumuz çok ciddi. Yine de biz son ana kadar savaşacağız” yorumunda bulundu.

‘Oynamak istiyorum’

Turuncu-Beyazlı formayla 100’üncü maçına geçen hafta Kazakistan karşısında çıkan 32 yaşındaki futbolcu, “Oyuna sonradan girmek, istediğim bir durum değildi. Ama yine de teknik direktörümüz Danny Blind’e teşekkür ederim. Çek Cumhuriyeti karşısında da oynamak istiyorum. Bunun için kendimi oldukça hazır hissediyorum” ifadelerini kullandı.

‘Persie’nin kariyeri bitebilir’

Portakallar’ın efsane ismi Pierre Van Hooijdonk, Van Persie’nin milli takımı bırakabileceğini söyledi. Voetbal’a konuşan Hooijdonk, “Eğer Hollanda turnuvaya katılamazsa van Persie’nin milli kariyeri büyük ihtimalle sona erer” açıklamasını yaptı.

Depay'dan van Persie'ye...

Hollanda’da Fenerbahçeli Robin Van Persie ile Manchester United’ın yıldızı Memphis Depay’ın Kazakistan maçı öncesi kapıştığı ortaya çıktı. İddialara göre, Depay’ın kendisine "Hey yedek" diye seslenmesine sinirlenen Van Persie takım arkadaşına saldırdı. Bu iddiaları Hollanda Teknik Direktörü Danny Blind de doğruladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ