Denizlispor için kritik 3 hafta

Spor Toto 1'inci Lig'de sezon başından beri dibe demir atıp her geçen hafta küme düşmeye yaklaşan Altaş Denizlispor, devrenin kalan 3 maçını çıkış yakalama fırsatı olarak görüyor.

Denizlispor için kritik 3 hafta

Oynadığı 15 maçta aldığı 1 galibiyet ve topladığı 6 puanla kurtuluş hattının 8 puan gerisinde kalan Denizli, kalan 3 sınavda Altay, Adanaspor (D) ve Yeni Malatyaspor'la karşılaşacak. Son çıktığı maçta Yılport Samsunspor'a deplasmanda 5-0 yenilmenin üzüntüsünü yaşayan Denizlispor, bu karşılaşmalardan da yenik ayrılırsa henüz ilk yarıda umutlarını büyük ölçüde azaltacak.

Haberin Devamı

Cumartesi günü 7 maçtır yenilmeyerek son 5 maçta 4 galibiyet alan Altay'ı Ege derbisinde konuk edecek yeşil-siyahlı ekip, sahadan mutlaka 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Taraftar Denizlispor için kenetlendi

Denizlispor taraftarları takımın ligde kalması için kenetlendi. Taraftar gruplarından Horozlar gurubu 10 Aralık 2022 Cumartesi günü oynanacak olan Denizlispor - Altay maçı öncesi stadın önünde lokma hayrı yaptıracak.

Denizlispor için kritik 3 hafta

Horozlar taraftar grubu Başkanı Serdar Koç ve Tayfun Ayaz, “Denizlispor'umuzun içinde bulunduğu sıkıntılardan dolayı horozlar taraftar grubu olarak 4 bin kişilik lokma hayrı yapmaya karar verdik. Etkinliğe herkesi davet ettik. Gün birlik olma günüdür, inşallah bu hayrımızın ardından Altay maçını kazanıp Denizlispor'umuzun üzerindeki karabulutları dağıtmak istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

DHA - İHA

YORUM YAZ