MENÜ

Demba Ba'da son dakika

Beşiktaş’tan senelik 3 milyon Euro (17 milyon TL) talep eden Demba Ba, yönetimin 2.5 milyon Euro’luk karşı teklifini büyük ölçüde kabul etti. Senegalli yıldız, “Çin’den çok cazip bir rakam önerdiler ancak yuvama dönmek istiyorum” sözleriyle mesajı verdi.

Demba Ba'da son dakika



2 sene üst üste kazanılan şampiyonluğun ardından sezonu 4. sırada bitiren Beşiktaş, transfer çalışmalarına erken başladı. İlk olarak forvet sıkıntısını çözmek isteyen Siyah-Beyazlı yönetim, Demba Ba konusunda mutlu sona çok yakın. Yarım sezonluk Göztepe performansıyla küllerinden doğan Senegalli yıldız, Beşiktaş’tan yıllığı 3 milyon Euro’dan (17 milyon TL) 2 senelik kontrat talep etmişti.

Siyah- Beyazlılar karşı teklif olarak 2.5 milyon Euro (14 milyon TL) önerirken, Demba Ba’nın bu rakamı büyük ölçüde kabul ettiği belirtildi. Çin’deki eski kulübü Shanghai Shenhua’dan 6 milyon Dolar’lık bir teklif aldığını yönetime ileten Demba Ba, “Çok cazip bir rakam önerdiler ancak ben yuvamaya dönmek istiyorum” sözleriyle mesajı verdi.

Görüşmeleri Çebi yürütüyor

Beşiktaş’ta Demba Ba görüşmelerini bizzat İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi yürütürken, bir aksilik yaşanmaması halinde kısa zamanda bu transferin resmiyete dökülmesi bekleniyor. 32 yaşındaki Ba, adına besteler yapan Siyah- Beyazlı tribünler önünde kariyerine devam etmek istiyor.

Orhan Yıldırım

Son dakika | Tahkim Arda Turan'ın cezasını açıkladı


Haberin Devamı
YORUM YAZ