MENÜ

'Come to Beşiktaş Sturridge'

Beşiktaşlı taraftarlar, ‘Come to Beşiktaş’ (Beşiktaş’a gel) akımının yeni hedefini Liverpool’un golcüsü Daniel Sturridge olarak belirledi. 28 yaşındaki futbolcunun Instagramhesabını mesaj yağmuruna tutan futbolseverler, yıldız ismi gelecek dönemde Kara Kartal’da görmek istiyor.

'Come to Beşiktaş Sturridge'

Yeni sezon öncesinde transfer harekatına başlayacak olan Beşiktaş Yönetimi’ne taraftarlar destek vermeye başladı. Geçtiğimiz yıl özellikle Pepe transferinde büyük rol oynayan Siyah- Beyazlılar yine işbaşında... Beşiktaş’ın transfer listesinde olduğu belirtilen ve Başkan Fikret Orman’ın çok beğendiğini söylediği golcü futbolcu Daniel Sturridge, Beşiktaş taraftarının son hedefi oldu. Yıldız futbolcunun sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraf ve videoları beğenen Beşiktaşlı taraftarlar, Sturridge’in hesabındaki tüm video ve fotoğraflara ’Come to Beşiktaş’ (Beşiktaş’a gel) yazdı.

1 yıl daha kontratı var

Geçen sezonun ilk yarısında Liverpool’la 14 karşılaşmaya çıkıp 3 gol ve 3 asistlik performans sergileyen 28 yaşındaki santrfor, ikinci yarıda ise West Bromwich’e kiralanmıştı. Bu ekipte 6 karşılaşmaya çıkan deneyimli futbolcu, gol sevinci yaşayamadı. Hücum hattında santrfora ek olarak sol ve sağ açık hatlarında da forma giyebilen Jamaika asıllı İngiliz oyuncunun, kulübü Liverpool’la 1 yıllık daha kontratı bulunuyor.

Beşiktaş'a Pepe piyangosu

Haberin Devamı
YORUM YAZ