MENÜ

‘Come to Beşiktaş' Arda!

Beşiktaş’ın Arda Turan’la ilgilendiği ortaya çıktı, taraftar çıldırdı! Siyah-Beyazlı futbolseverler, 30 yaşındaki futbolcu için, ‘Come to Beşiktaş’ kampanyası başlattı, milli yıldıza pres başladı. Sosyal medya üzerinden başlattıkları ‘Come to Beşiktaş’ (Beşiktaş’a gel) çılgınlığıyla geçen sezona damga vuran Siyah-Beyazlılar, yeni hedefi Arda Turan olarak belirledi. Milli yıldıza mesaj yağdı.

‘Come to Beşiktaş' Arda!

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, Arda Turan’ı hedefleri arasına almıştı. Katalan devi Barcelona’yla yol ayrımında bulunan 30 yaşındaki futbolcuyla ilk teması kuran ve olumlu geri dönüş alan tecrübeli isim, Beşiktaşlı taraftarları da heyecanlandırdı. Deneyimli kanat oyuncusu için sosyal medyada binlerce mesaj paylaşıldı. Önceki gün, ‘Art Arda üçüncü şampiyonluğa’ başlığıyla Arda’yı Beşiktaş’a davet eden futbolseverler, yıldız ismin Instagram hesabındaki fotoğraflarını da mesaj yağmuruna tuttu. Arda Turan’ın paylaşımlarının altını, “Come to Beşiktaş” (Beşiktaş’a gel) yorumlarıyla dolduran Siyah- Beyazlılar, milli futbolcunun Kara Kartal’a gelmesini istediklerini gösterdi.

Yeşil ışık geldi

Arda Turan da, geleceğiyle ilgili olarak kararını yakın çevresiyle paylaşmıştı. Turan, geçen hafta Yeniköy’de yakın arkadaşlarıyla biraraya geldiği yemekte, “Türkiye’de futbol oynamayı çok özledim. Kulüpler anlaşırsa Beşiktaş neden olmasın” ifadelerini kullanmıştı.

2 takım olmazsa...

Barcelona Teknik Direktörü Ernesto Valverde’nin yönetime gönderilmesi talimatını verdiği Arda Turan için Katalan Yönetimi, kararını verdi. Arda’yı satış listesine koyan Barça, yıldız oyuncunun menaceri Ahmet Bulut’tan yeni kulüp bulmasını istedi. Bulut’un bu gelişme sonrasında İngiltere Premier Lig’den Arsenal, Fransa Lig 1’den de Monaco’yla görüşmelere başladığı ancak anlaşma sağlanamaması halinde Arda’nın bonservisiyle değil kiralık olarak ayrılmasının önünün açılacağı kaydedildi.


Cenk Tosun'un ailesi Türk Telekom Stadyumu'nda!

Haberin Devamı
YORUM YAZ