MENÜ

Cocu ne zaman gelecek?

Başkan Ali Koç’un imzasıyla yayınlanan teşekkür mesajıyla Aykut Kocaman’a veda eden Fenerbahçe, yeni teknik direktörü Phillip Cocu’yu en geç yarın İstanbul’a getiriyor.

Cocu ne zaman gelecek?

Fenerbahçe'de beklenen ayrılık dün gerçekleşti ve teknik direktör Aykut Kocaman ile yollar resmen ayrıldı. Seçimi kazanmasının ardından sportif direktörlük görevine Damien Comolli'yi getiren ve hemen teknik direktör arayışlarına başlayan Başkan Ali Koç, PSV'nin hocası Phillip Cocu ile her konuda anlaşmalarının ardından Kocaman'a veda etti.

'YENI BIR SAYFA AÇACAĞIZ'

Kulübün internet sitesinden bir teşekkür mesajı yayınlayan Koç, "Değerli hocamız ile yapmış olduğumuz görüşmelerin neticesinde, futbol takımımızın yönetimsel anlamda yeni bir sayfa açması gerektiği konusunda karşılıklı görüş birliğine vardık. Bu yaklaşımı anlayışla karşılayan Sayın Aykut Kocaman'a, vermiş olduğu tüm hizmetler için teşekkür ederim" ifadesini kullandı.

COCU İLE 2+1 YILLIK ANLAŞMA

Sabah Gazetesi'nden Volkan Demir'in haberine göre; Aykut Kocaman ile bağlarını tamamen koparan Fenerbahçe'de şimdi Cocu'nun gelişi beklenmeye başlandı. 47 yaşındaki çalıştırıcının PSV ile olan tazminat sorununu çözecek olan sarı-lacivertliler, Cocu'yu en geç yarın İstanbul'a getirerek imzayı attıracak. Hollanda ekibinde son 4 yılda 3 şampiyonluk yaşayan tecrübeli teknik adam ile 2+1 yıllık anlaşma sağlandığı da gelen haberler arasında.

Haberin Devamı
YORUM YAZ