MENÜ

Cenk Tosun çıldırdı ve kırmızı kart gördü!

Tribünden atılan sis bombasına Cenk Tosun’un babası ve amcası tepki verdi. Taraftarlara Cenk’in babası ve amcasına saldırınca Cenk ile tribün arasında tartışma başladı. Hakem Cenk’i direkt kırmızı kartla oyundan attı.

Cenk Tosun çıldırdı ve kırmızı kart gördü!

Tunus maçı sırasında oyun devam ederken Cenk Tosun tribünden birini işaret ederek tribüne doğru koştu. Oyun durdu ve Saha karıştı. Maçın hakemi, olayların durulmasının ardından Cenk Tosun'a kırmızı kart gösterdi.

Cenk Tosun kulübeden çıkıp babası ve ailesiyle tartışan taraftarlara tepki gösterip el kol hareketleri yaptı. Cenk'i bu dakikalarda ne arkadaşları, ne teknik heyet ne de Milli Takım yetkilileri tutabildi.

Cenk Tosun çıldırdı ve kırmızı kart gördü


Tribüne özel güvenlik

Bunun üzerine Cenk Tosun kırmızı kart görürken, yıldız golcünün ailesinin bulunduğu tribüne TFF'nin özel güvenlikleri gönderildi.

Ali Dürüst olayı anlattı

Ali Dürüst de maç sonu yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, " İyi bir maç oluyordu. Cenk'in babası ile görüştüm. Arkadan bir meşale atılmış ve arkasına gelmiş. Arkadaki tekrar yukarıya meşaleyi atarken, babası bunu yapmanın doğru olmadığını söylemiş. İyi bir sportmen olarak bir tepkisi olmuş, Cenk de yanlış anlamış." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ