Rizespor-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? Muhtemel 11'ler

Süper Lig'de 8.haftanın açılış maçında Çaykur Rizespor, Antalyaspor'u konuk ediyor. 5 maçta 5 mağlubiyet alarak ligin 16. sırasında yer alan Rizespor'un evindeki tek hedefi 3 puan. Antalyaspor ise Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası 3 puan için savaşacak. Sporseverler Rizespor-Antalyaspor maçının canlı yayın izleme bilgisini merak edip araştırıyor. Peki Rizespor - Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Rizespor-Antalyaspor maçı canlı izleme linki.

Rizespor-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? Muhtemel 11'ler

Süper Lig'de 8.hafta heyecanı Rizespor-Antalyaspor maçıyla başlıyor. Rizespor geride kalan 7 maçta tek galibiyet alabilirken oynadığı maçlarda rakip fileleri sadece 3 kez havalandırabildi. Yeşil-beyazlılar ligin 16.sırasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'ye evinde 2-0'lık skorla mağlup olan Antalyaspor'un ligde 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyeti bulunuyor. Bu maçlarda 8 puan toplayan Akdeniz ekibi ligde 13. sırada.

Rizespor-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak Muhtemel 11ler

RİZESPOR - ANTALYASPOR MAÇI NE ZAMAN?

8. hafta mücadelesinde Rizespor, Antalyaspor’u ağırlıyor. 8.haftanın açılış karşılaşmasında Burak Pakkan düdük çalarken karşılaşma saat 20.00’da başlayacak.

Rizespor - Antalyaspor karşılaşması beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Öte yandan tod.com.tr'den de canlı olarak izlenebilecek.

Muhtemel 11'ler:

Antalyaspor: Kenan, Güray, Thalisson, Veysel, Mert, Petrusenko, Kaluzunski, Larsson, Djenepo, Townsend, Samudio.

Çaykur Rizespor: Grbic, Halil İbrahim, Aliqulov, Mocsi, Taha, Hadziahmetovic, Papanikolau, Varesanovic, Zeqiri, Olawoyin, Ali Sowe.

 

YORUM YAZ