Çaykur Rizespor'dan transferde çifte bomba!

Çaykur Rizespor, genç kanat oyuncusu Livan Burcu ve savunma için de Andre Ramalho’yu kadrosuna katabilmek adına harekete geçti. Karadeniz ekibi, iki futbolcuyu da renklerine bağlamak istiyor.

Çaykur Rizespor'dan transferde çifte bomba!

Geçen sezonu topladığı 50 puanla 9. sırada kapatan, Avrupa hedefinden son haftalarda hayli uzaklaşan Çaykur Rizespor, gelecek sezona iddialı bir kadro ile girmek istiyor. Savunma için deneyimli bir ismi renklerine bağlamayı hedefleyen Yeşil-Mavililer, Hollanda Ligi ekiplerinden PSV ile kontratı biten Andre Ramalho’yu gündemine aldı.

Haberin Devamı

Sözleşmesini yenilemeyecek

2021’den beri Kırmızı Beyazlı ekibin formasını giyen Brezilyalı stoper, sözleşmesini yenilemeyecek. Şu an için ciddi bir talibi bulunmayan 32 yaşındaki futbolcu için önümüzdeki günlerde temas kurulması ve transferin bitirilmesi planlanıyor.

Çaykur Rizespordan transferde çifte bomba

Ramalho, kariyerinde daha önce; Leverkusen, Salzburg ve Mainz gibi takımların formasını giydi.

Türkiye’ye gelmeye sıcak bakıyor

Diğer yandan da hücuma genç bir ismi eklemek isteyen Yeşil-Mavililer, Livan Burcu için temas sağladı. Almanya 3. Lig takımlarından Sandhausen’de görev alan 19 yaşındaki sol kanat, geçen sezon 33 maçta 6 gol ve 7 asiste imza attı. Sol kanat dışında on numara ve sağ kanat bölgelerinde de görev alabilen Livan Burcu, Türkiye’ye gelmeye sıcak bakıyor.

Haberin Devamı

Çaykur Rizespordan transferde çifte bomba

Livan Burcu, hücumdaki neredeyse her pozisyonda oynayabiliyor.

Çaykur Rizespordan transferde çifte bomba

YORUM YAZ