MENÜ

Bursaspor 1-1 Samsunspor

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda Bursaspor, evinde Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı. Yeşil Beyazlılar'da 2 futbolcu kırmızı kart görürek oyundan atılırken, takımın genç oyuncusu Enes Ünal, kaleci Okan'ın kırmızı kart görmesi ve Bursaspor'un oyuncu değişikliği hakkının kalmaması nedeniyle mücadelenin son dakikalarında kaleye geçti.

Bursaspor 1-1 Samsunspor

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 4. maçında Bursaspor, evinde Samsunspor'u konuk etti. Dakikalar 35'i gösterdiğinde Samsunspor'dan Mücahit Ceylan, topu kendi filelerine gönderdi ve Bursaspor, bu golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk devresinin bitimine saniyeler kala, Yeşil Beyazlılar'da Ertuğrul Ersoy, kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. İlk yarı Bursaspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci devreye Karadeniz ekibi etkili başladı. Dakikalar 54'ü gösterdiğinde Eldin Adilovic, takımına eşitliği getirdi: 1-1. Maçın 87. dakikasında Bursaspor kalecisi Okan Kocuk, kırmızı kart gördü ve Yeşil Beyazlılar, sahada 9 kişi kaldı. Şenol Güneş'in 3 oyuncu değişikliğini de yapması nedeniyle kaleye genç futbolcu Enes Ünal geçti. Mücadelenin son anlarında kalede olan Enes, bir frikik şutunu kurtarmayı başardı. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Bursaspor, evinde Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ