MENÜ

Burak Yılmaz'dan Terim'e duble mesaj!

Son dakika haberi... Çin Süper Lig’de Beijing Guoan, milli futbolcu Burak Yılmaz’ın attığı gollerle deplasmanda Liaoning’i 2-0 mağlup etti. A Milli Takım'a alınmayan Burak, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e mesajını gönderdi.

Burak Yılmaz'dan Terim'e duble mesaj!

Burak Yılmaz'dan son dakika haberi geldi... Ligin erteleme maçında Liaoning ile Burak'ın formasını giydiği Beijing Guoan, Liaoning Panjin Stadı’nda karşılaştı. İki takım da yakaladığı pozisyonlardan faydalanamayınca ilk yarı golsüz sonuçlandı.

İlk 11’de başladığı mücadelenin 77. dakikasında kazanılan penaltı atışını gole çeviren Burak Yılmaz, takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın 88. dakikasında sarı kart gören Burak, 89. dakikada bir gole daha imza atarak Beijing Guoan’a 2-0’lık galibiyeti getirdi.

Üst üste 4 karşılaşmada fileleri havalandıran milli futbolcu, bu sezon 11. maçında 6. golünü kaydetti. Dört hafta sonra galip gelen Beijing Guoan, puanını 32’ye çıkararak, 24. haftası sona eren ligde maç eksiğiyle 7. sıraya yükseldi. Liaoning ise 29 puanda kalarak 11’inciliğe geriledi.

Burak'ın, yükselen formu ile Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in dikkatini çekip çekmeyeceği bilinmiyor. Bilindiği üzere EURO2016'daki prim krizi sonrası, Fatih Terim tarihi bir revizyonun altına imza atmıştı.

Terim, Hırvatistan ile oynanan Dünya Kupası Grup Eleme maçı için; Arda Turan, Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Hakan Balta, Caner Erkin ve Gökhan Gönül'ü kadroya davet etmemişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ