MENÜ

Bruma'dan Beşiktaş itirafı!

Galatasaray'ın Portekizli yıldızı Bruma, bu akşam oynanacak Beşiktaş-Benfica maçı öncesinde Portekiz basınına değerlendirmelerde bulundu.

Bruma'dan Beşiktaş itirafı!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynanacak Beşiktaş-Benfica maçı öncesi Galatasaray'ın Portekizli futbolcusu Bruma, ülkesinin A Bola gazetesine Beşiktaş'la ilgili ipuçları verdi.

Beşiktaş taraftarını, Türkiye'deki en gürültücü taraftar grubu olarak nitelendiren Bruma, ''Benfica kesinlikle atmosferden etkilenecek. Kulağınızda kulaklık olsa bile, yokmuş gibi gürültüyü duyuyorsunuz. Susmuyorlar! Dizlerinizi titretiyor'' dedi.

'Yüzde 300'ünüzü koymanız gerekiyor'

Beşiktaş taraftarının tehdit unsuru olmasına karşın Rui Vitoria'nın Benfica'sının Türkiye'den galibiyetle ayrılabileceğini belirten Bruma, ''Onlara elbette şans diliyorum. Beşiktaş karşısında mutlaka motive olarak maça çıkmalılar. İyi oyunculardan kurulu bir takım Beşiktaş. Her şekilde gol bulabilen bir takım. Benfica maçın her anında dikkatli olmalı ve maçı kazanmak için oyuncuların %300 performans göstermeleri gerekli' diye konuştu.

Jan Olde Riekerink: Takım içinde otorite sorunu yok

Haberin Devamı
YORUM YAZ