MENÜ

Böyle acemilik olmaz! 90 saniyede 2 penaltı

Arena’da dün inanılmaz şeyler yaşandı... Hakem Fırat Aydınus 1.5 dakika içinde 2 kez beyaz noktayı gösterirken, özellikle ikinci penaltıda topa ‘blok’ yapar gibi çıkan Tolga Ciğerci, herkesi şaşırttı, taraftarları çıldırttı.

Böyle acemilik olmaz! 90 saniyede 2 penaltı

Galatasaray, Antalyaspor’un ardından Gençlerbirliği’ni de son dakikada attığı golle ve 3-2’lik skorla devirirken, maça damga vuran olaylar ise 1.5 dakika içinde yaşandı. 67’de Chedjou, hava topu mücadelesinde topa elle müdahale edince hakem Fırat Aydınus penaltı noktasını gösterdi.

Muslera, Serdar Gürler’in vuruşunu kurtardı, Arena’daki taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Ancak 90 saniye geçmeden Aydınus bir kez daha penaltı çaldı. Bu kez Tolga Ciğerci, Gençlerbirliği’nin kullandığı kornerde topa voleybolcular gibi ‘blok’ yaparak çıkarken, bu hareketine kimse anlam veremedi.

Selçuk affetmedi

Sosyal medyada Galatasaraylılar çılgına döndü, herkes “Böyle acemilik yapılmaz” görüşünü savundu. Devamında Selçuk Şahin penaltıdan topu ağlarla buluşturdu. Selçuk İnan’ın frikiği ise Arena’yı yeniden coşturdu. Ancak Tolga’nın yaptırdığı akıl almaz penaltı 90 dakika sonunda da herkesin aklındaydı.


Muslera da bir yere kadar!

Haberin Devamı
YORUM YAZ