MENÜ

Dortmund'un yıldızı Emre Can'dan transfer itirafı: İki kez imza aşamasına geldik

2020 yılında 25 milyon Euro karşılığında Borussia Dortmund'a transfer olan Emre Can'ın ismi son yıllarda sık sık Süper Lig devleriyle anılıyor. Paris Saint-Germain ile oynanacak Şampiyonlar Ligi yarı final karşılaşması öncesi özel bir röportaj veren 30 yaşındaki oyuncu sürpriz bir transfer itirafında bulundu. İşte detaylar...

Dortmund'un yıldızı Emre Can'dan transfer itirafı: İki kez imza aşamasına geldik

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı bu akşam oynanacak olan Bayern Münih - Real Madrid karşılaşmasıyla başlayacak. Çarşmaba günü ise Alman ekibi Borussia Dortmund, Signal Iduna Park'ta Paris Saint-Germain'i konuk edecek.

Haberin Devamı

Takımın tecrübeli oyuncularından ve kaptanlarından Türk asıllı oyuncu Emre Can, Fransız L'Equipe'e özel bir röportaj verdi.

'HARİKA BİR TAKIMLARI VAR'

"Bu kulübü her zaman sevdim. Gençken (2001-2003) Paris forması giyen Ronaldinho'ya hayrandım.

"Son on yıldır Paris'in büyük hedefleri var. Her zaman büyük yıldızları bünyelerine katmayı başardılar. Bu sezon da harika bir takımları var. Son beş turnuvada üç kez yarı finale yükselmesi tesadüf değil."

EMRE CAN'DAN TRANSFER İTİRAFI

30 yaşındaki yıldız oyuncu açıklamalarında bir de itirafta bulundu. Daha önce iki kez Paris Saint-Germain'e imza atmaya yaklaştığını açıkladı.

Dortmundun yıldızı Emre Candan transfer itirafı: İki kez imza aşamasına geldik

"Menajerlerim ve PSG arasında gerçekten de görüşmeler vardı. İki kez imzalamaya çok yaklaştım. Ama sonuçta bir anlaşma olmadı."

Haberin Devamı

2013 yılında 5 milyon Euro karşılığında Bayern Münih'ten Bayer Leverkusen'e transfer olan Emre Can ardından Liverpool'un yolunu tutmuştu. Liverpool'un ardından Juventus'a imza atan Emre Can, 2020 yılında 25 milyon Euro bedelle Dortmund'a imza atmıştı.

Dortmundun yıldızı Emre Candan transfer itirafı: İki kez imza aşamasına geldik

YORUM YAZ