Borussia Dortmund'dan tarihe geçen transfer: TikTok'ta gördüler

Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde final oynayan Borussia Dortmund sezonun sona ermesinin ardından Teknik Direktör Edin Terzic'in yerine Nuri Şahin'i getirmişti. Transfer çalışmalarına başlayan Alman devi ilginç bir transfer gerçekleştirdi. Başrolde ise video paylaşım sitesi TikTok var.

Borussia Dortmund'dan tarihe geçen transfer: TikTok'ta gördüler

Transfer döneminin başlamasıyla birlikte takımlar kadrolarını güçlendirmek için izlenen isimlerle görüşmelere başladı. Transfer süreci içerisinde bazen ilginç transferler yaşanmıyor değil. Bunlardan birini de Alman devi Borussia Dortmund yaşadı.

Haberin Devamı

Teknik direktörlük görevine Edin Terzic'in ardından Nuri Şahin'i getiren sarı - siyahlılar, geçen Hollanda 4. Ligi ekiplerinden USV Hercules'te forma giyen Curaçao asıllı Hollandalı oyuncu Paulina'yı transfer etti. Transferin hikayesi duyanları şaşkına çevirdi.

GÖRÜŞMENİN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

GÖRÜNTÜLERİ TİKTOK'A YÜKLEDİ

Geçen sezon Hollanda Kupası'nda Avrupa devi Ajax, USV Hercules ile eşleşti. Gelgenwaard'da oynanan mücadeleyi sürpriz bir şekilde USV Hercules kazandı. Bu maçta ilk 11'de yer alan ve 90 dakika sahada kalan Paulina, maç içindeki görüntülerini video paylaşım sitesi TikTok'a yükledi.

Borussia Dortmunddan tarihe geçen transfer: TikTokta gördüler

VIDEO VİRAL OLDU

Paulina'nın TikTok'taki videosu büyük beğeni topladı. 700 binden fazla izlenmeye ulaşarak sosyal medya dünyasına damga vurdu. Bu andan itibaren Paulina, birçok menajerden mesajlar almaya başladı.

Haberin Devamı

Mesajlardan biri de Tunus asıllı Alman Menajer Makram Naceur'dan geldi. Naceur bu anları şöyle anlatıyor; "Amatör bir futbolcu nasıl olur da bu kadar özgüvenli olur ve bu kadar yüksek maaşlı futbol yıldızlarına karşı oynayabilir diye düşündüm."

İKİ ALMAN KULÜBÜYLE GÖRÜŞTÜ

Naceur, hemen Paulina'nın Instagram hesabını buldu ve buradan onunla temasa geçti. Paulina ise somut bir teklif yoksa görüşmek istemediğini bildirdi. Ancak Naceur, Borussia Dortmund ve Werder Bremen ile görüşmeler ayarladı. Yapılan müzakerelerin ardından Borussia Dortmund, Paulina'yı kadrosuna kattı. 19 yaşındaki hücum oyuncusu Jordi Paulina önümüzdeki sezon sarı - siyahlıların ikinci takımında forma giyecek, ancak Nuri Şahin'in de bir gözü sürekli üzerinde olacak ve A Takım'a yükselmeyi bekleyecek.

Ozan Tufan, Trabzonspor'a resmen imzayı attı! İşte ilk sözleri...

Borussia Dortmunddan tarihe geçen transfer: TikTokta gördüler

YORUM YAZ