Borussia Dortmund'dan Nuri Şahin açıklaması! 'Daha iyi iş çıkarmalıyız'

Borussia Dortmund'un hocası Nuri Şahin, son dönemde eleştirilerin hedefinde olurken görevinden alınması yönünde çağrılar vardı. Alman ekibinden yapılan açıklamada, genç hocalarına destek geldi. Detaylar haberimizde...

Borussia Dortmund'dan Nuri Şahin açıklaması! 'Daha iyi iş çıkarmalıyız'

Alman ekibi Borussia Dortmund, oynadığı son iki maçında sahadan yenilgiyle ayrılınca Nuri Şahin'e yöneltilen eleştirilerin dozu arttı. Bunun üzerinden Borussia Dortmund'dan açıklama geldi. İşte detaylar...  

Haberin Devamı

Eleştiriler artmıştı!

Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e 2-0'dan 5-2'ye maç vermesinin ardından lige de mağlubiyetle döndü. Dortmund, ligde Augsburg'a 2-1 yenildi ve bu sezon Bundesliga'daki 3. yenilgisini aldı. Alınan bu yenilginin ardından Nuri Şahin'e yönelik eleştiriler artmıştı. 

'Tamamen arkasındayız'

Borussia Dortmund Sportif Direktörü Sebastian Kehl şu açıklamayı yaptı: 

"Nuri Şahin'e güvenimiz tam. Birlikte ilerliyoruz ve tamamen arkasındayız. Hepimizin sorumluluğu var. Daha iyi bir iş çıkarmalıyız. İyi bir durumda değiliz. Bugün bölünmemize izin vermenin bir anlamı yok. Hepimiz Salı günü kupada bir sonraki tura yükselmek için çalışacağız."

Borussia Dortmunddan Nuri Şahin açıklaması Daha iyi iş çıkarmalıyız



PERFORMANSI

Borussia Dortmund, Nuri Şahin yönetiminde toplamda 12 maça çıkarken sahadan 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgiyle ayrıldı.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi'nde ise Alman ekibi; 3 maçta 2 galibiyet ve 1 yenilgiyle 6 puan hanesine yazdırdı. Bundesliga'da 13 puanla 7. sırasında yer alırken 29 Ekim Salı günü Almanya Kupası'nda Wolfsburg ile kozlarını paylaşacaklar.

YORUM YAZ