Alman efsaneden 'Bu kadarı da fazla' dedirten Nuri Şahin iddiası: Söylemek bana düşmez ama...

Sezon başında Edin Terzic'ten boşalan teknik direktörlük koltuğuna geçen Nuri Şahin, son haftalarda kötü günler geçiriyor. Real Madrid karşısında 2-0'dan alınan 5-2'lik mağlubiyetin ardından Augsburg karşısında da mağlup olunmasının ardından Alman basını hedef tahtasına genç teknik adamı koydu. Alman futbolunun efsane ismi çarpıcı bir iddiada bulundu. İşte detaylar...

Alman efsaneden 'Bu kadarı da fazla' dedirten Nuri Şahin iddiası: Söylemek bana düşmez ama...

Sezon başında Borussia Dortmund'un başına geçen Nuri Şahin, futbolculuk döneminde efsanesi olduğu sarı - siyahlı kulüpte pek de iyi günler geçirmiyor.

Haberin Devamı

Nuri Şahin yönetiminde ligde sekiz maça çıkan Borussia Dortmund, topladığı 13 puanla yedinci sırada yer alıyor. Zirveyle arasında şimdiden yedi puanlık bir fark var.

Şampiyonlar Ligi'nde ilk iki maçını kazanan sarı-siyahlılar son olarak 2-0 öne geçtiği maçta Real Madrid'e 5-2 mağlup oldu. Lig alınan Augsburg yenilgisinin ardından ise Nuri Şahin'in koltuğu iyice sallanmaya başladı.

Barcelonalı futbolcular, tarihi galibiyeti doyasıya kutladı

EFSANE İSİMDEN ÇARPICI İDDİA

Alman futbolunun efsane isimlerinden Dietmar Hamann, Nuri Şahin ile ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu. Efsane isim Alman basınına yaptığı açıklamada şu ifadeleleri kullandı; "On maçın ardından, birçok oyuncunun artık Nuri Şahin'i istemediği bir durumun ortaya çıktığını hissediyorum. Oyunculara çok fazla güç verildi. Kimin teknik direktör olacağına hala kulüp karar veriyor. Hepsi ast olmak zorunda. Oyuncular kulübün çalışanlarıdır. Bu onları ilgilendirmez. Bir ya da iki oyuncunun bundan faydalandığını hissediyorum."

Haberin Devamı

NURİ ŞAHİN'İ İSTEMEYEN OYUNCULAR KİMLER?

Hamann, hangi oyuncuların artık Nuri Şahin'i istemediği sorulduğunda ise şöyle diyor: "Kim olduklarını tahmin ediyorum ama bunu söylemek bana düşmez. Şimdi kulüp olarak ne yapacaksınız? Oyuncuların istediği gibi her zaman teknik direktörü değiştiremezsiniz! Buna kulüp karar verir."

Alman efsaneden Bu kadarı da fazla dedirten Nuri Şahin iddiası: Söylemek bana düşmez ama...

DORTMUND YÖNETİMİNDEN ŞAHİN'E TAM DESTEK

Borussia Dortmund Sportif Direktörü Sebastien Kehl de Nuri Şahin ile iligli sorulan soruya yanıt verdi. Kehl, Nuri Şahin ile devam edilip edilmeyeceği yönündeki soruya şu yanıtı verdi: "Hiç şüphe yok! Nuri ile her gün çalışıyorum. Maçlara ne kadar titizlikle hazırlandığını ve bazı şeyleri nasıl parçalara ayırdığımızı görüyorum. İyi olan şeyleri çekip çıkarıyor, antrenmanlarda kritik şeyleri uyguluyoruz. Bu konuda çok sıkı çalışıyoruz ve bu yüzden birlikte yürüyoruz, buna hiç şüphe yok. Tamamen onun arkasındayız."

Borussia Dortmund Salı günü kupada Wolfsburg ile karşılaşacak. Ardından Cumartesi günü RB Leipzig ile kritik bir maça çıkacak.

YORUM YAZ