MENÜ

Bony çok zor, Adriano olabilir

Manchester City’nin 28 milyon Pound’a transfer ettiği Bony, 16 milyon Pound’a eski kulübü Swansea’ye dönmeye hazırlanıyor Luiz Adriano ise Milan’dan ayrılmaya çok yakın. Sarı-Lacivertliler, Sambacı’yı satın alma opsiyonuyla 1 yıllık kiralayabilir.

Bony çok zor, Adriano olabilir

Yazarımız Mehmet Demirkol, müthiş yazı dizisinde Fenerbahçe’yi masaya yatırmış, “Sarı-Lacivertliler’in ihtiyacı, Wilfried Bony, Luiz Adriano tarzı yırtıcı santrfor” ifadelerini kullanmıştı. Demirkol’un işaret ettiği iki yıldız da birbirinden kaliteli. Peki takımlarındaki son durumları ne?

Maliyeti çok yüksek

Manchester City, Bony’yi tam 28 milyon Pound’a transfer etmişti. Ancak Fildişi Sahilli golcü, Mavi-Beyazlı ekipte bir türlü bekleneni veremedi ve üçüncü forvet konumuna düştü. City, 27 yaşındaki oyuncu için şimdiye kadar Swansea’ye 12 milyon Pound ödedi. İngiliz basınına göre Swansea, “Kalan 16 milyon Pound’luk borcunuzu, Bony’ye geri göndermeniz karşılığında silelim” teklifini yaptı. Manchester City’nin bunu kabul etmesi bekleniyor. Bu nedenle Wilfried Bony’nin Fenerbahçe’ye transferi çok zor görünüyor.

Milan sıcak bakıyor

Sarı-Lacivertliler’in Luiz Adriano’yu kadrosuna katması ise daha olası bir senaryo. Milan’da bekleneni veremeyen Brezilyalı santrfor, Bacca ve Balotelli’nin arkasında kaldı. Adriano, 26 maçta oynasa da toplamda 1183 dakika sahada kalabildi. Yani maç başına ortalama 45.5 dakika süre aldı. Fenerbahçe, 29 yaşındaki golcüyü satın alma opsiyonuyla kiralayabilir. Adriano’nun senelik 3 milyon Euro’luk maaşından kurtulmak isteyen Milan, oyuncuyu bu şekilde yollamaya sıcak bakıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ