Fenerbahçeli milli sporcu Busenaz Sürmeneli'den Trabzon isyanı 'Aramı açmaya çalışmayın'

Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra Fenerbahçe'ye imza atan Busenaz Sürmeneli, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan'ın Sürmeneli'nin kendilerinden karşılayamayacakları isteklerde bulunduğunu ve ellerinden geleni yapmalarına rağmen milli sporcunun Fenerbahçe’ye gittiği şeklindeki açıklamalarına sert bir yanıt verdi. İşte detaylar.

Fenerbahçeli milli sporcu Busenaz Sürmeneli'den Trabzon isyanı 'Aramı açmaya çalışmayın'

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan geçtiğimiz günlerde milli boksör Busenaz Sürmeneli'nin ayrılık süreci ile ilgili bir açıklama yapmış ve şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

“Busenaz şampiyonluk öncesi bizden bazı isteklerde bulundu. Biz bu istekleri bazı yöneticilerden de destek alarak karşıladık. Ancak Busenaz Sürmeneli bizden daha sonra başka bir talepte bulundu. Şartları çok ağır maddeler sundu. Bunları karşılama şansımız olmadığı için kendisiyle yol ayrımına gidildi”

BUSENAZ'DAN YANIT

Doğan'ın bu sözlerine Sürmenli'den yanıt geldi. 'Trabzon'la aramı açmaya çalışmayın' diyen Sürmeneli sözlerine şöyle devam etti:

Juventus Arda Güler'i resmen açıkladı

“Ayrılırken de özellikle belirtmiştim, 10 yıl ekmeğini yediğim yere saygısızca tek bir laf etmem. Ama lütfen ayrılık sebebimi yalnızca maddi konulara bağlıymış gibi beyan edip, çok sevdiğim şehrimle ve o şehrin güzel insanlarıyla aramı açmaya çalışmayın. Normalde konuşup konuları uzatmak istemiyorum ama hakkımda böyle konuşulmasına da sessiz kalamam. Olimpiyat, Dünya, Avrupa şampiyonu bir sporcu olarak her anlamda değer görmek ve önemsendiğimi hissetmek istiyorum demiştim. Kazanınca tebrik edilmek, kaybedince teselli edilmek de buna dahil... Hayatta önceliğim her zaman bu duygular ve bu yönde kurulan ilişkiler oldu. Öyle olmaya da devam edecek.”

YORUM YAZ