MENÜ

Bir Van Persie klasiği

Adalesi geçse dizi, dizi geçse kalçası ağrıyor. Kısacası Van Persie Fenerbahçe’ye geldiği günden beri bitmeyen bir sakatlık yaşıyor! Dün yine idmana çıkmayan Hollandalı yıldız, taraftarları artık çıldırtıyor.

Bir Van Persie klasiği

Büyük umutlarla kadroya katılan, son yılların en büyük transferi olarak Fenerbahçe’ye gelen Robin Van Persie hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor.

Attığı golden çok sakatlıklarıyla gündeme gelen Hollandalı forvet, antrenman kaçırmaya devam ediyor. İstikrarlı olarak bir türlü forma giyemeyen Persie’nin yine ağrılarının arttığı belirtilirken, 33 yaşındaki futbolcu dünkü idmana da çıkmadı.


Arda Turan'ın Fatih Terim'le ilgili 7 sözü!


İki gündür çalışmalara katılmayan Persie’nin Kasımpaşa maçında ilk 11’de olması mümkün gözükmüyor. Hollandalı oyuncunun üst üste yaşadığı sakatlıklara sağlık kurulu da şaşırıyor. Adalesi geçse dizi, dizi geçse kalçası ağrıyan Persie artık tam anlamıyla sabırları taşırdı.

Yıllık garanti ücreti 4.9 milyon Euro olan, buna ek olarak imza parası da ödenen yıldız isim taraftarları çıldırtmış durumda. Sarı-Lacivertliler Persie’den gol beklerken, Hollandalı antrenmanlara bile katılamıyor.


Fenerbahçe'de hedefteki adamlar!


Haberin Devamı
YORUM YAZ