MENÜ

Beşiktaşlılar Dikkat!!!

İsrail'e gidecek taraftar, yönetici ve takım kafilesini bu ülkeye girerken ve çıkarken büyük bir sorgu bekliyor.

Beşiktaşlılar Dikkat!!!

İsrail, terörle yaşamayı bir hayat tarzı olarak benimsemiş, bunca insanını terörde kaybetmiş, zamanın en ünlü teröristi Leyla Halid'in kaçırdığı uçak ise onları değişik bir yaşam tarzı ve güvenli yaşamaya doğru itmişti.

Ülkeye turist olarak giren belki pasaport kontrölünden geçerken farkında olmadığı bir güvenlik sorgusuna İsrail'den çıkarken karşı karşıya bıraktırıyor sizi.
Bu bakımdan uçak saatinizden, panolardan yazan uyarı yazılara çok dikkat etmeniz, İsrail'den çıkana kadar takside, otobüste, yürürken,veya ağlama duvarında bulunurken, yanına gelen insanlara çok dikkat etmeniz gerekiyor. Zira size sorguda en fazla gelecek sorular bunların içinde yatıyor. Örneğin, "Taksiye binerken sağınıza- solunuza şüphelendiğiniz kişiler geldi mi ?".."Otobüste çantanıza musallat olanlar var mıydı?".."Takip edildiğinizden şüphe ettiniz mi?". gibi sıkça sorular gelecek. Eğer bunları tam olarak yanıtlamadığınız taktirde, tekrar sorgunuz yapılmak üzere bir başka odaya alınır, buradaki uzun süren mütelanızdan sonra uçağı bile kaçırmanız mümkün olabilir. Bu bakımdan Beşiktaş taraftarlarının dikkat etmesi gereken bu hususları giderken cebine koymalı, çıkışta da sinirlenmeden karşı tarafa vereceği yanıtlar ile kendini ortaya koymalı.

DHA

Hapoel-Beşiktaş maç özeti ve golleri - Muhteşem zafer...


Beşiktaş'ın rakibi Hapoel Beer Sheva | İşte bilmedikleriniz...


Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarı deplasmana nasıl gidebilecek?

Haberin Devamı
YORUM YAZ