SON DAKİKA! Beşiktaş İmmobile'yi transfer etti!

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, transfer çalışmaları doğrultusunda forvete yeni bir isim kattı. Siyah-Beyazlılar, Lazio2da forma giyen Ciro İmmobile ile anlaşmaya vardı!

Kötü geçen bir sezonun ardından yeni sezona güçlü bir kadro kurarak girmek isteyen Beşiktaş, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Gelecek sezon önce Benfica'dan Rafa Silva'yı kadrorsuna katarak müthiş bir transfer yapan Beşiktaş, şimdi de dünyaca ünlü golcü ile anlaşma sağladı.

SON DAKİKA Beşiktaş İmmobileyi transfer etti

BEŞİKTAŞ'TAN CIRO IMMOBILE BOMBASI

Hücum hattını güçlendirmek isteyen Kara Kartal, aradığı forveti İtalya'da buldu.Övünç Özdem'in haberine göre; Beşiktaş, Ciro Immobile ve kulübü Lazio ile anlaşma sağladı.

2 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANACAK

34 yaşındaki İtalyan santrafor, önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelip, Beşiktaş ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak. İtalyan futbolcu geçtiğimiz sezon Serie A'da 31 maçta 7 gol atarken 1 de asist yapmıştı. Golcü futbolcu İtalya Milli Takımı ile de 57 maçta 17 gol atmıştı.

SON DAKİKA Beşiktaş İmmobileyi transfer etti

UDOKHAI DE AN MESELESİ

Beşiktaş yönetimi dün gizli bir operasyonla Felix Uduokhai’yi İstanbul’a getirerek tesisleri gezdirdi.

Haberin Devamı

Sport Digitale'nin haberine göre; Almanya’ya geri dönen Uduokhai transferin sonuçlanmasını bekliyor. Beşiktaş yönetimi yurt dışı kampına kadar Felix Uduokhai transferini bitirmek istiyor.

SON DAKİKA Beşiktaş İmmobileyi transfer etti

RAFA SİLVA VE PAULİSTA İMZAYI ATMIŞTI

Siyah-Beyazlılar, ilk transferini Atletico Madrid ile sözleşmesi sona eren Breziyalı stoper Gabriel Paulista'yı alarak yapmıştı, Kartal'ın ikinci transferi isePortekizli Rafa Silva olmuştu.

 

YORUM YAZ