SON DAKİKA! Beşiktaş İmmobile transferini bitiriyor! Lazio kontrolünden geçmedi

Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Beşiktaş, Paulista ve Rafa Silva'nın ardından bir bombayı daha patlatmak üzere… Forvet hattını güçlendirmek isteyen Beşiktaş, İtalyan golcü Ciro İmmobile ile her şartta anlaşma sağladı. Kara Kartal Lazio'nun kararını bekliyor. İtalyan kulübün Başkanı ve teknik direktörü de İmmobile hakkında açıklamalarda bulundu. Bugün Lazio için yapılan sağlık kontrollerinde bütün futbolcular testten geçerken İmmobile teste girmedi.

Transferin hızlı takımı Beşiktaş, beklenen golcü hamlesini de yaptı. Santrfor bölgesine dünyaca ünlü bir ismi kazandırmak için yoğun mesai harcayan idareciler, Lazio’dan Ciro Immobile’yle anlaştı. Kulübüyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan 34 yaşındaki golcüyle 2 seneliğine el sıkışan Kara Kartal, Lazio’dan bu transferi bedelsiz olarak yapacak.

Haberin Devamı

HÜSEYİN YÜCEL FAKTÖRÜ

Başarılı futbolcu için transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde yürüten İkinci Başkan Hüseyin Yücel, resmi imzaların ardından takıma elit bir isimi daha kazandırmış olacak. Piyasa değeri 4 milyon Euro seviyesinde bulunan 1,85’lik golcü, bu sezon Lazio’da 43 maçta 11 gol ve 1 asistle oynadı.

SON DAKİKA Beşiktaş İmmobile transferini bitiriyor Lazio kontrolünden geçmedi

Beşiktaş ile anılan Ciro Immobile için Lazio Başkanı Claudio Lotito açıklama yaptı.

Lazio'nun golcüsü Ciro Immobile, Beşiktaş ile anılıyor. Basında yer alan haberlerde siyah beyazlılar, İtalyan futbolcu ile büyük ölçüde anlaştığı iddia edildi.

Lazio Başkanı Claudio Lotito, Fabrizio Romano'ya açıklamalarda bulundu.

MERTENS VE BONUCCİ İLE GÖRÜŞTÜ

Beşiktaş'a transfer olmak isteyen Ciro İmmobile, İstanbul ve ülke futbolu hakkında bilgi topluyor. Galatasaraylı Dries Mertens ve geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması giyen Leonardo Bonucci'yi arayarak İstanbul hakkında bilgi aldı. 

Haberin Devamı

İMMOBİLE BEŞİKTAŞLI YÖNETİCLERLE GÖRÜŞTÜ

İtalya basınında çıkan haberlere göre Beşiktaşlı yöneticiler ile İmmobile bir yemekte buluştu. Sözleşme konusunda görüşen iki taraf 2 yıllık anlaşma sonucunda senelik 6 milyon euroya anlaşmaya vardı. 

SON DAKİKA Beşiktaş İmmobile transferini bitiriyor Lazio kontrolünden geçmedi

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇMEDİ

İtalyan golcü ile anlaşmaya varan Beşiktaş, İmmobile'nin Lazio'dan bonservisini almasını bekliyor.  Lazio Başkanı Lotito ise Siyah-Beyazlılar'dan 5 milyon Euro bonservis bedeli istedi. Yıldız futbolcunun Lazio ile bonservis görüşmesinin devam ettiği öğrenildi. Ayrıca Lazio'nun bugün tüm takıma uygulanan sağlık kontrolünde İmmobile'nin yer almadığı da öğrenildi.

BAŞKAN, IMMOBILE HAKKINDA KONUŞTU

Lotito, "Ciro Immobile için Beşiktaş'tan herhangi bir teklif almadık. Lazio'da kontratı var ve bize bir teklif gelmedi." dedi.

Lazio'da 340 maça çıkan Ciro Immobile, 207 gol attı ve 54 asist yaptı.

SON DAKİKA Beşiktaş İmmobile transferini bitiriyor Lazio kontrolünden geçmedi

BARONİ: IMMOBILE İLE KONUŞTUM HEYECANLI GÖRÜNÜYORDU

Lazio Teknik Direktörü Marco Baroni, Beşiktaş ile anılan Ciro Immobile ile ilgili konuştu.

Serie A devi Lazio'da forma giyen Ciro Immobile için bir resmi açıklama daha geldi. Lazio Teknik Direktörü Marco Baroni, Ciro Immobile ile ilgili Beşiktaş haberlerine cevap verdi.

Haberin Devamı

Marco Baroni açıklamasında, "Ciro Immobile'ye Beşiktaş'tan teklif geldiği haberini az önce okudum. Ciro ile konuştum ve kendisi Lazio'da yeni sezon için çok heyecanlı görünüyordu. Beşiktaş haberi bana sürpriz oldu. Bunun doğru olup olmadığını bilmiyorum. Eğer ayrılırsa bu benim ya da kulübün istemediği, profesyonel bir tercih olacaktır" ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA Beşiktaş İmmobile transferini bitiriyor Lazio kontrolünden geçmedi

50 MİLYON EURO'LARI GÖRDÜ

Kariyerinde daha önce; Juventus, Torino, Dortmund ve Sevilla gibi kulüplerin de formasını giyen başarılı isim, İtalya Milli Takımı’nda da önemli işler yaptı. Bir ara piyasa değeri 50 milyon Euro seviyesini aşan tecrübeli isim, Beşiktaş’ın yeni sezondaki en önemli kozu olacak.

SON DAKİKA Beşiktaş İmmobile transferini bitiriyor Lazio kontrolünden geçmedi

İtalyan futbolcu geçtiğimiz sezon Serie A'da 31 maçta 7 gol atarken 1 de asist yapmıştı. Golcü futbolcu İtalya Milli Takımı ile de 57 maçta 17 gol atmıştı.

YORUM YAZ