Son dakika Beşiktaş haberi: PFDK'dan Serdar Topraktepe'ye kötü haber

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Serdar Topraktepe'ye Gaziantep FK maçında rakip takım mensubuna yönelik hakareti nedeniyle 2 maç men cezası verdi.

Son dakika Beşiktaş haberi: PFDK'dan Serdar Topraktepe'ye kötü haber

Süper Lig'in 8. haftasında Gaziantep FK'ya konuk olan Beşiktaş, 90+5. dakikada Maxim'in golüne engel olamamış ve sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrılmıştı. Zirve yarışında yara alan Kartal'da yenilen son dakika golü sonrası yardımcı antrenör Serdar Topraktepe ile Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan arasında tartışma yaşanmıştı.

Haberin Devamı

Serdar Topraktepe'ye 2, Selçuk İnan'a 1 maç men

Olay sonrası iki hoca da PFDK'ya sevk edildi. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, 10.10.2024 tarih ve 14 sayılı toplantısında aldığı kararla Serdar Topraktepe'ye 2 maç men ve 58 bin 500 TL para cezası verdi. Selçuk İnan ise 1 maç men ve 29 bin 250 TL para cezasına çarptırıldı.

Son dakika Beşiktaş haberi: PFDKdan Serdar Topraktepeye kötü haber

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. teknik sorumlusu SELÇUK İNAN’ın, rakip takım mensubuna yönelik hakareti nedeniyle FDT’nin 41/1-c ve 35/4. maddeleri uyarınca ve FDT’nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 29.250.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

Haberin Devamı

"BEŞİKTAŞ A.Ş. antrenörü SERDAR TOPRAKTEPE’nin, rakip takım mensubuna yönelik hakareti nedeniyle FDT’nin 41/1-c ve 35/4. maddeleri uyarınca 2 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 58.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

Son dakika Beşiktaş haberi: PFDKdan Serdar Topraktepeye kötü haber

YORUM YAZ