Son dakika Anderson Talisca gelişmesi! Kafaları karıştırdı...

Gabriel Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile'yi kadrosuna katarak yeni sezona hızlı girmeyi planlayan Beşiktaş, eski yıldızı Anderson Talisca'yı gündemine almıştı. Al Nassr'ın, Brezilyalı süper solağı gönderileceği iddia ediliyordu ancak son yaşanan gelişme, kafaları karıştırdı. İşte detaylar...

Son dakika Anderson Talisca gelişmesi! Kafaları karıştırdı...

Geçtiğimiz sezon Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışından uzak kalan ve sezonu Ziraat Türkiye Kupası'nı alarak tamamlayan Beşiktaş, önümüzdeki sezon ligde yeniden zirveyi hedefliyor. Siyah-beyazlı takım, bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Gabriel Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile transferleriyle taraftarını heyecanlandıran Kara Kartal'da şimdi gözler Anderson Talisca'ya çevrilmiş durumda.

Haberin Devamı

KAFALAR KARIŞTI

Suudi Pro Lig kulübü Al Nassr'da forma giyen Anderson Talisca'nın takımdan gönderileceği bildiriliyordu. Ancak Brezilyalı yıldızın, dün akşam oynanan maçta ilk 11'de yer alması kafaları karıştırdı. Al Nassr Teknik Direktörü Luis Castro, Anderson Talisca'yı Sadio Mane ile birlikte ilk 11'de kullandı.

Son dakika Anderson Talisca gelişmesi Kafaları karıştırdı...

13 MİLYON EURO

Beşiktaş'ın yeniden kadrosuna katmak istediği Anderson Talisca'nın, Suudi Pro Lig kulübü Al Nassr ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 30 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusunun Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri ise 13 milyon euro. Talisca'nın yeniden Beşiktaş forması giyip giymeyeceği ise merak konusu.

YORUM YAZ