MENÜ

Sergen Yalçın'ın yeni adresi belli oldu! Beşiktaş derken sürpriz imza

Trendyol Süper Lig'de bu sezon beklentilerin bir hayli altında kalan Beşiktaş, tam 5 farklı teknik direktörle çalıştı. Şenol Güneş, Burak Yılmaz, Rıza Çalımbay ve Fernando Santos'un ardından Serdar Topraktepe takımın başındaki yerini aldı. Siyah-beyazlı ekip yeni sezon için teknik direktör arayışlarını sürdürürken gündemdeki isimlerden birisi olan Sergen Yalçın için flaş bir iddia ortaya atıldı. Tecrübeli teknik direktörün bir sürprize imza atacağı öğrenildi.

Sergen Yalçın'ın yeni adresi belli oldu! Beşiktaş derken sürpriz imza

Süper Lig'de sezona Şenol Güneş ile başlayan Beşiktaş, üst üste gelen kötü sonuçların ardından tecrübeli teknik adamla yollarını ayırmıştı. Şenol Güneş'in ardından yardımcısı Burak Yılmaz göreve gelirken onun da Beşiktaş serüveni oldukça kısa sürdü. Burak Yılmaz'ın yerini de daha sonra Rıza Çalımbay aldı.

Haberin Devamı

DERBİDE BÜYÜK SÜRPRİZ!

SANTOS GÖNDERİLDİ

Çalımbay'ın da beklentileri karşılayamamasıyla birlikte son çare olarak Fernando Santos takımın başına geçti. Ancak Portekizli çalıştırıcı da Beşiktaş'ta beklentileri karşılayamadı ve antrenörlerden Serdar Topraktepe ile sezonu tamamlama kararı alındı. Bu sırada gelecek sezon için yeni teknik direktör arayışlarına sürdüren Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşandı.

Sergen Yalçının yeni adresi belli oldu Beşiktaş derken sürpriz imza

YÖNETİMDE SERGEN YALÇIN AYRILIĞI

Teknik direktör listesinde yer alan isimlerden Sergen Yalçın için yönetim içerisinde kararsızlıkların mevcut olduğu söyleniyor. Yönetimin bir kısmı deneyimli çalıştırıcıyı isterken bir kısmı da Beşiktaş'ın yola yabancı bir isimle devam etmesi gerektiğini savunuyor. Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Antalyaspor'un başında kariyerine devam eden Sergen Yalçın ise sürpriz bir hamleye imza atabilir.

Haberin Devamı

Sergen Yalçının yeni adresi belli oldu Beşiktaş derken sürpriz imza

SÜRPRİZ İMZA!

Beşiktaş'ın başına geçmemesi durumunda farklı bir takım çalıştırmayı düşünmeyen Sergen Yalçın için flaş bir iddia ortaya atıldı. Yalçın'ın gelecek sezon için dijital medyada yayın yapan bir kanalla anlaştığı öne sürüldü. Beşiktaş ile daha önce 2020-2021 Süper Lig sezonunda şampiyonluk yaşayan Sergen Yalçın, bir sonraki sezon alınan kötü sonuçlar sonrası görevinden ayrılmıştı.

Yaklaşık 2,5 senelik aranın ardından devre arası Antalyaspor'un başına geçen 51 yaşındaki hoca, sezon sonuna kadar sözleşme imzalamıştı. Şu ana kadar Akdeniz ekibiyle 18 maça çıkan Sergen Yalçın, 6'şar galibiyet, mağlubiyet ve beraberlik aldı.

YORUM YAZ