Rafa Silva'nın canına tak etti, yıldız oyuncu isyan etti: Maçlar adil olmuyor

Beşiktaş'ın sezon başında renklerine bağladığı Portekizli yıldız oyuncu Rafa Silva, Süper Lig'in en fazla faul yapılan oyuncusu konumunda. 31 yaşındaki oyuncu hakemlerin yönetiminden şikayetçi oldu. İşte detaylar...

Rafa Silva'nın canına tak etti, yıldız oyuncu isyan etti: Maçlar adil olmuyor

Beşiktaş'ın sezon başında renklerine bağladığı Portekizli yıldız Rafa Silva, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Daha önce adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile de anılan yıldız oyuncu bu sezon oynadığı 14 maçta sekiz kez gol atarken altı kez de asist yapmayı başardı.

Haberin Devamı

İKİ KEZ SAKATLANMANIN EŞİĞİNDEN DÖNDÜ

Performansıyla Süper Lig'i sallayan yıldız oyuncu Türkiye'de faullerden muzdarip. Antalyaspor maçında Güray Vural, Portekizli yıldıza yaptığı sert müdahalenin ardından kırmızı kart görmüştü. 1-1 sona eren Trabzonspor maçında da Visca bu kez yıldız oyuncuya çok sert bir müdahalede bulundu ve kırmızı kart gördü.

EN FAZLA FAUL YAPILAN OYUNCU

Rafa Silva, Süper Lig'in faullerden en muzdarip oyuncusu konumunda. Yıldız oyuncu maç başına 2.61 ile Süper Lig'de en fazla faul yapılan oyuncu. Onu 2.35 ile Alan Saint-Maximin ve 2.07 ile Hakim Ziyech takip ediyor.

Rafa Silvanın canına tak etti, yıldız oyuncu isyan etti: Maçlar adil olmuyor

'MAÇLAR ADİL OLMUYOR'

31 yaşındaki yıldız oyuncu, Süper Lig'de maruz kaldığı tekmelerden ve hakem kararlarından yakındı. Posta'da yer alan habere göre yıldız oyuncu şunları söyledi; "Maçlar adil olmuyor. Hakem kararları ne yazık ki bizi tekmelerden korumuyor. Türk futbolunun marka deperinin artması, izlenme oranlarının yükselmesi için kora kor mücadele olmalı. Ancak gaddarca tekme atanlara da cezası verilmeli. Hakemler de maçı gereksiz düdüklerle kesmemeli."

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLUK YARIŞI İÇİN AÇIKLAMA

Ligde oynadığı dört maçta iki kez rakip fileleri havalandıran yıldız oyuncu, şampiyonluk yarışında son maça kadar yer alacaklarını ve UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı olmak için çabalayacaklarını da sözlerine ekledi.

Rafa Silvanın canına tak etti, yıldız oyuncu isyan etti: Maçlar adil olmuyor

YORUM YAZ