Mert Günok ve Gabriel Paulista, Galatasaray derbisine yetişecek mi?

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan iki yıldızdan iyi haber geldi. Sakatlığı bulunan kaleci Mert Günok ile stoper Gabriel Paulista’nın, Galatasaray ile oynanacak darbe maçında tamamen hazır olacağı ve forma giyebileceği öğrenildi.

Mert Günok ve Gabriel Paulista, Galatasaray derbisine yetişecek mi?

Beşiktaş, milli ara dönüşünde önce Konyaspor ile sonrasında ise Galatasaray ile derbide karşı karşıya gelecek. Bu doğrultuda sakatlığı bulunan oyunculardan haberler geldi.

Haberin Devamı

Konyaspor maçı zor

İlk olarak deneyimli savunmacı Gabriel Paulista’da Gaziantep ile oynanan maçın ardından Brezilyalı stoperin yapılan kontrollerinde sol uyluk üst arka adalesinde gerilme ve kısmi yırtık tespit edildiği açıklanmıştı.

Mert Günok ve Gabriel Paulista, Galatasaray derbisine yetişecek mi

Konyaspor maçını kaçıracak olan Gabriel Paulista, derbide sahada olacak.

34 yaşındaki oyuncunun, 20 Ekim’de Konyaspor ile oynanacak karşılaşmada forma giymesinin bir hayli zor olduğu bilgisine ulaşıldı. Ancak Brezilyalı futbolcu, 28 Ekim’de gerçekleşecek derbide tamamen hazır hale gelecek ve formasına kavuşmuş olacak.

Mert Günok ve Gabriel Paulista, Galatasaray derbisine yetişecek mi

Milli arada yoğun bir tedavi altına giren Mert Günok, Konyaspor ve Galatasaray maçlarında forma giyebilecek duruma gelecek.

Mert Günok dönüyor

Beşiktaş’ta durumu merak edilen isimlerden bir tanesi de Mert Günok’tu. Avrupa Ligi’nde Eintracht Frankfurt maçında sakatlığı nedeniyle dinlendirilen Mert Günok, sonrasında ise Süper Lig’deki Gaziantep FK karşılaşmasında 11’e geri dönmüştü. Tamamen iyileşmeyen 36 yaşındaki eldivenin, kısa bir süre içerisinde iyileşeceği hem Konyaspor hem de Galatasaray maçlarında sahada forma giyebilecek duruma geleceği bildirildi.

YORUM YAZ