Mert Günok: Bize yakışmadı, üzgünüz!

Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi Mert Günok, 1-1 berabere kaldıkları Gaziantep Futbol Kulübü maçının ardından konuştu, üzgün olduklarını ve kendilerine yakışmayan bir sonuç aldıklarını belirtti.

Mert Günok: Bize yakışmadı, üzgünüz!

Süper Lig'in 8. haftasında konuk olduğu Gaziantep Futbol Kulübü ile 90+5. dakikada yediği gol nedeniyle sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrılan Beşiktaş'ta Mert Günok, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

Haberin Devamı

'Büyüklerimiz bu konuda gerekenleri yapar umarım'

Sözlerine, "Kadınlarımız ve çocuklarımız korunur." diyerek başlayan Mert, "Maçtan önce son günlerde ülkemizde yaşanan olaylarla ilgili ufak bir kelime etmek istiyorum. Umarım bu olaylar bir an önce son bulur. Büyüklerimiz bu konuda gerekenleri yapar umarım. Kadınlarımız ve çocuklarımız korunur. Bu kötü olaylar son bulur." dedi.

'Bize yakışmadı'

Aldıkları sonucun kendilerine yakışmadığını vurgulayan tecrübeli file bekçisi, "Son dakikaya kadar 3 puanı alıp eve dönecektik ama son dakikada gelen bir karambol golüyle 2 puan kaybıyla dönüyoruz. Bize yakışmadı. Çok daha öncesinde 2. golü bulmalıydık. Bunu başaramadık. Çok da pozisyona girdiğimiz söylenemez. Üzgünüz." diye konuştu.

YORUM YAZ