(ÖZET) Samsunspor - Beşiktaş maç sonucu: 0-2 | Kartal, yeni yıldızlarıyla uçtu!

Süper Lig'in ilk haftasında Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Samsunspor'u ilk yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti. Siyah-Beyazlılar'ın golleri; yeni transferler Rafa Silva ve Gabriel Paulista'dan geldi.

Zirveye oturdu

İlk haftanın şu ana kadarki bölümünde iki farkla galip gelen tek takım olmayı başaran Beşiktaş, Süper Lig'in ilk sırasındaki yerini aldı.

MAÇ SONUCU | SAMSUNSPOR 0-2 BEŞİKTAŞ

Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Samsunspor'u ilk yarıda bulduğu goller sonucunda 2-0 mağlup etti.

Soner'in şutunda isabet yok

Necip Uysal'ın kaybettiği top sonrası Samsunspor'da Soner Aydoğdu'nun ceza sahasına girerken yaptığı vuruş az farkla auta gitti.

Haberin Devamı
Yeni transfer oyunda

Beşiktaş'ta Rafa Silva ve Ciro Immobile kenara gelirlerken yeni transfer Emirhan Topçu ve Jackson Muleka oyuna dahil oldular.

Samsunspor için büyük fırsat!

Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta Zeki Yavru'nun ortaladığı top kale alanı üzerinde Rick van Drongelen'e çarparak kaleci Mert Günok'ta kaldı.

Mouandilmadji kaleyi bulamadı

Savunma arkasına hareketlenen ve sağ kanatta topla buluşan Carlo Holse'nin ortasına Marius Mouandilmadji'nin kale alanı üzerinden yaptığı vuruş auta gitti.

Haberin Devamı
Bola direğe takıldı!

Samsunspor'da Marc Bola'nın ceza sahası dışı sol çaprazda rakibinden sıyrılarak yaptığı vuruş direkten döndü.

İKİNCİ YARI BAŞLADI

Samsunspor - Beşiktaş maçında ikinci yarının ilk düdüğü geldi. 

İLK YARI SONUCU: SAMSUNSPOR 0-2 BEŞİKTAŞ

Beşiktaş, Samsunspor deplasmanında ilk yarıyı 2-0'lık üstünlükle tamamladı. 

Haberin Devamı
Mouandilmadji dokunamadı!

Marc Bola'nın sol kanattan ortasına kale alanı üzerinde bomboş durumda hareketlenen Marius Mouandilmadji, gole yaklaşsa da topa dokunmayı başaramadı.

Samsunspor tehlikeli geldi

Samsunspor'da Marc Bola'nın sol kanattan ceza alanı ön çizgisine çevirdiği topa Olivier Ntcham'ın yaptığı vuruş savunmaya çarparak kornere gitti.

GOL | SAMSUNSPOR 0-2 BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ın sol kanattan paslaşarak kullandığı kornerde Arthur Masuaku'nun ortasına Gabriel Paulista'nın yaptığı kafa vuruşu farkı 2'ye çıkardı: 0-2.

Haberin Devamı
GOL | SAMSUNSPOR 0-1 BEŞİKTAŞ

Samsunspor'un rakip ceza sahasında kullandığı serbest vuruş sonrası hızlı çıkan Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'un şık pasına hareketlenen Rafa Silva'nın topu sürdükten sonra yaptığı vuruş ağlara gitti ve Beşiktaş, deplasmanda üstünlüğü yakaladı: 0-1.

Ntcham'ın şutu Mert'te kaldı

Samsunspor'un sağ kanattan gelişen atağında Olivier Ntcham'ın ceza sahası dışı sağ çaprazdan sert şutu Mert Günok'ta kaldı. Bu vuruş, maçtaki ilk isabetli şut oldu.

Masuaku'ya sarı kart

Tehlikeli gelişen Samsunspor atağında sağ kanattan topla savunma arkasına hareketlenen Kingsley Schindler'e ceza sahasına girerken yaptığı faul sonrası Beşiktaş'ta Arthur Masuaku sarı kart gördü.

Haberin Devamı
Mouandilmadji ağları buldu ama ofsayta takıldı!

Samsunspor'da Zeki Yavru'nun yükselttiği topa hareketlenen Marius Mouandilmadji, karşı karşıya kaldığı kaleci Mert Günok'tan da sıyrılarak topu ağlara gönderdi ama ağlara giden bu top, ofsayt nedeniyle gol geçerliliği kazanmadı.

İlk tehlike Samsun'dan

Samsunspor'un sol kanattan geliştirdiği atakta Bola'nın ortasına Holse'nin gelişine yaptığı vuruş auta gitti.

MAÇ BAŞLADI

Samsunspor - Beşiktaş maçında ilk düdük geldi. 

İki takımın ilk 11'leri belli oldu

Samsunspor: Okan, Bola, Rick, Satka, Zeki, Bennasser, Ntcham, Kingsley, Holse, Muja, Marius

Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Colley, Masuaku, Gedson, Al Musrati, Rashica, Rafa Silva, Semih, Immobile

Samsunspor - Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

Samsunspor - Beşiktaş mücadelesini Ali Şansalan yönetirken yardımcılıklarını Murat Tuğberk Curbay ve Hakan Yemişken yapacak. Samsunspor - Beşiktaş mücadelesi bugün Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda 21.45’te başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı anlatımı fanatik.com.tr'de.

Beşiktaş siyah forması ile sahada olacak
Beşiktaş'tan maç günü paylaşımı
Samsunspor - Beşiktaş maçı muhtemel 11'ler

Samsunspor: Okan, Bola, Mustafa, Bennasser, Tait, Holse, Yunus, Soner, Raman, Muja, Laura

Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Colley, Masuaku, Rashica, Al Musrati,Gedson, Silva, Semih , Immobile

VAR hakemi belli oldu

Süper Lig'in ilk haftasında Samsunspor ile Beşiktaş arasında oynanacak maçın VAR hakemi Özgür Yankaya oldu.

Samsunspor'dan maç günü paylaşımı
Beşiktaş: Hazırız, başlıyoruz!
Samsun'da Beşiktaş üstün

İki takım arasında Samsun'da oynanan lig maçlarında Beşiktaş'ın üstünlüğü dikkati çekiyor. Beşiktaş, Karadeniz ekibiyle deplasmanda yaptığı 30 müsabakanın 15'ini kazandı. Bu karşılaşmaların 9'u beraberlikle sonuçlanırken, 6'sından ise Samsunspor galip ayrıldı. Söz konusu maçlarda Beşiktaş 45 gol atarken, Samsunspor ise 33 kez fileleri havalandırdı.

Bu arada, iki takım arasında 2001-2002 sezonunun ilk yarısında Samsun'da oynanan mücadele, saha zemininin bozukluğu nedeniyle ertelenmişti. Ankara'da yapılan erteleme maçını Samsunspor 2-1 kazanmıştı.

Süper Lig'de 63. kez karşı karşıya geliyorlar

Samsunspor'un lige ilk kez yükseldiği 1969-1970 sezonundan bu yana yapılan 62 müsabakanın 34'ünü Beşiktaş, 11'ini Karadeniz temsilcisi kazandı, 17 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bu karşılaşmalarda siyah-beyazlı ekip 100 kez fileleri havalandırdı, Samsunspor ise 59 gol kaydetti. Geride kalan sezonun ilk yarısında Samsun'da oynanan maçı Beşiktaş 2-1 kazandı. İkinci devrede İstanbul'da yapılan müsabaka ise 1-1 beraberlikle tamamlandı.

Beşiktaş'ın kadrosunda 5 yeni isim

Geçen sezon kadrodaki bazı oyunculardan istenilen verimi alamayan ve tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşayan siyah-beyazlı ekibe, şampiyonluk yarışında önemli oyuncular destek sağlayacak. Savunmaya Brezilyalı tecrübeli stoper Gabriel Paulista'yla takviye eden siyah-beyazlı ekip, orta sahada ise Rafa Silva'yla etkili olmaya çalışacak. Altın ayakkabılı İtalyan forvet Ciro Immobile'yle hücum hattını güçlendiren Beşiktaş'ta görev almaları halinde Can Keleş ve Emirhan Topçu da ilk kez siyah-beyazlı formayı Samsun'da giyecek.

Van Bronchorst'un ilk lig maçı

Samsun'daki mücadele Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst için de bir ilk olacak. Teknik direktörlük kariyerindeki 7. kupasını Beşiktaş'ta Süper Kupa'yı kazanarak elde eden Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, yeni kariyerinin ilk lig maçına Samsun'da çıkacak.

YORUM YAZ