(ÖZET) Beşiktaş - Bandırmaspor maç sonucu: 0-0

Yeni sezon hazırlıklarını yurt içinde sürdüren Beşiktaş, ilk hazırlık maçında Bandırmaspor karşına çıktı. Slovenya kampının ardından Türkiye'ye dönen Siyah Beyazlılar'da yeni sezon büyük bir merakla bekleniyordu. Müsabakanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlandı ve maç da bu sonuçla noktalandı. Beşiktaş - Bandırmaspor maçına dair tüm detaylar ve son dakika gelişmeleri haberimizde.

MAÇ BİTTİ!

Beşiktaş - Bandırmaspor müsabakası 0-0 eşitlikle sonuçlandı. 

İKİNCİ YARI BAŞLADI!

Müsabakada ikinci yarının ilk düdüğü çaldı. 

İLK YARI BİTTİ!

Beşiktaş - Bandırmaspor maçının ilk yarısında gol sesi çıkmadı.

Haberin Devamı
SALİH'TEN BİR ŞUT!

Salih Özcan uzaklardan denedi, kaleci topu kornere çeldi. 

MAÇ BAŞLADI!

Müsabakanın ilk düdüğü çaldı.

Beşiktaş'ın 11'i belli oldu

Beşiktaş'ın Bandırmaspor ile oynayacağı hazırlık maçında sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu.

Ersin, Onur, Necip, Tayyip Talha, Emrecan Terzi, Demir Ege, Salih Uçan, Muçi, Can Keleş, Muleka, Immobile.

Haberin Devamı
Beşiktaş - Bandırmaspor maçı ne zaman, hangi kanalda?

Beşiktaş, Nevzat Demir Tesisleri’nde Bandırmaspor ile 24 Temmuz Çarşamba günü karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 18.00’da başlayacak. Karşılaşmanın yayıncı kuruluşu henüz belli olmadı. Ayrıca maça dair tüm detaylar ve canlı anlatımı fanatik.com.tr'de olacak.

Beşiktaş'ın hazırlık maçı programı

Beşiktaş, yeni sezonda ilk resmi maçına Süper Kupa maçında Galatasaray karşısında çıkacak. Siyah-beyazlılar 3 Ağustos’ta oynanacak kritik maç öncesinde üç gün arayla üç hazırlık maçı oynayacak. Beşiktaş’ın ilk rakibi Bandırmaspor olurken 27 Temmuz’da Gençlerbirliği ve 30 Temmuz’da Sakaryaspor ile karşılaşacak.

24 Temmuz Çarşamba
18.00 Beşiktaş - Bandırmaspor (BJK Nevzat Demir Tesisleri)

27 Temmuz Cumartesi
20.00 Beşiktaş - Gençlerbirliği (Kocaeli Yıldız Entegre Stadyumu)

30 Temmuz Salı
18.00 Beşiktaş - Sakaryaspor (BJK Nevzat Demir Tesisleri)

İlk resmi maç Galatasaray'la

2023-2024 sezonunda şampiyonluk sevinci yaşayan Galatasaray ve Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine götüren Beşiktaş, Süper kupa maçında kozlarını paylaşacak.

Galatasaray ve Beşiktaş arasında oynanacak Süper kupa maçı Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda 3 Ağustos cumartesi günü saat 20.45'te başlayacak.

Haberin Devamı
Gözler Mustafa'nın üstünde

Beşiktaş'ın teknik direktörü Giovanni van Bornckhorst Grazer AK maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu. " Mustafa’nın performansından dolayı çok mutluyum. Takımımızda var olan yeteneklerimiz beni mutlu ediyor.

Mustafa da iyi başladı. Genç yaşına rağmen beni etkileyen bir oyuncumuz. Bu tarz oyuncular bana çok enerji veriyor. Genç oyuncularımız, yetenekli oyuncularımız hak ettiklerinde ve iyi olduklarında süre bulacaklardır.

Şu an motivasyonu çok iyi. Antrenmanlarda ve maçlarda oynadıkça, kaliteli oyuncularla beraber oynadıkça bu durum kendisini daha da iyi yapacaktır." dedi.

YORUM YAZ