Galatasaray - Roma - Zalewski üçgeninde yeni gelişme: Cimbom ısrarcı! Polonyalı inatçı

Türkiye'de transfer dönemi yarın gece resmen kapanıyor.Süper Lig ekipleri kadrolarına takviye yapabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Beşiktaş yıldız futbolcunun transferi için tüm şartları zorluyor. Fenerbahçe orta sahaya son bir fırsat transferi yapma amacında. İtalya'ya giden Galatasaray transfer komitesi sürpriz bir yıldızı İstanbul'a getirme peşinde. Trabzonspor ise forvete yıldız futbolcu transfer etmek istiyor. İşte Süper Lig'de son dakika transfer haberleri...

ASLAN ISRARCI: ZALEWSKI İNATÇI!

Di Marzio'nun haberine göre; Nicola Zalewski, Roma'da kalmaya karar verdi. Polonyalı oyuncu, Galatasaray'ın yaptığı iyi teklife rağmen takımdan ayrılmayı düşünmüyor.

Son teklifi de reddetti

Öte yandan Polonya basınından Meczyki'nin haberine göre ise Galatasaray ile Roma, Zalewski transferi için anlaşmaya vardı ancak sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Zalewski, Galatasaray'ın son teklifini de kabul etmedi.

Bonservissiz ayrılmak istiyor

Galatasaray, transferdeki ısrarını sürdürüyor. Zalewski ise kışın bonservisini eline alarak istediği takımın yolunu tutmak istiyor.

Sports Digitale'in haberine göre ise Nicola Zalewski'nin son yapılan görüşmede Galatasaray'dan talepleri şu şekilde: 

3.2 milyon euro net maaş, en az 4 yıl sözleşme, 500 bin euro imza parası, başarı bonusu, 15 milyon euro serbest kalma maddesi, menajerlik ücreti.

TRABZONSPOR'A ORBAN MÜJDESİ!

Trabzonspor'un Gift Orban aşkı bitmek bilmiyor. Fransız medyasından mvz-sport'ta yer alan habere göre, Lyon Orban'ı göndermeye sıcak bakıyor.

Haberde yer alan bilgilere göre Trabzonspor geçen hafta yaptığı teklif ile 1 milyon Euro'luk 1 yıllık kiralama bedeli ve 6 milyon Euro'luk zorunlu satın alma seçeneği sundu. Orban'a geçen Ocak ayında 12 milyon Euro ödeyen Lyon'un ise bu rakamı 8 milyon Euro civarına çekmeye çalıştığı, aynı zamanda da sonraki satıştan yüzde 20 pay istediği belirtiyor.

Fransız medyası Trabzonspor'un bu transferi bitireceğini iddia etti.

Bordo-Mavili Yönetimin Lyon ile son bir görüşme yapacağı ve transferi noktalamaya çalışacağı bildirildi. Fırtına'nın bu transferi gerçekleştirdikten sonra kadrosundan 1 yabancı futbolcu ile yollarını ayırması gerekiyor.

BEŞİKTAŞ'A YENİ KALECİ

Bu sezon yaptığı transferlerle kadrosunu büyük ölçüde tamamlayan Beşiktaş kaleci transferi için kolları sıvadı.

Hollanda basını, Giovanni van Bronckhorst'un çalışmaları doğrultusunda Beşiktaş'ın kaleci transferi için girişimlere başladığını duyurdu. Ajax'ın 18 milyon euro değer biçilen 20 yaşındaki kalecisi Diant Ramaj'ın, Beşiktaş'ın gündeminde olduğu aktarıldı. Mert'in ilerleyen yaşı Ersin'den beklenen verim alınmaması sebebiyle bu Beşiktaş, kaleci transferi yapmak istiyor.

5 milyona gelmişti

Beşiktaş, Kosova asıllı Alman kaleci Diant için Ajax'a kiralama önerisi sunma planları yapıyor. Ajax, Dimat'ı 2023'te 5 milyon euroya transfer etmişti. Genç kaleci banko ilk 11 oynayacağı bir kulübe transfer olmak istiyor.

Diant Ramaj, Ajax'ta 29'u ilk 11 olmak üzere toplam 31 maçta forma giydi.

Haberin Devamı
ZALEWSKİ'NİN ALTERNATİFİ BELLİ OLDU

Galatasaray transfer sezonun tamamlanmasını kısa bir süre kala kanat takviyesi için çalışmalarını sürdürüyor.

İtalya'da pazarlık

Galatasaraylı yöneticiler, Zalewski'nin transferi için Roma'ya gitti. Serie A ekibiyle yapılan pazarlıklar devam ederken ortaya yeni bir iddia atıldı.

Di Marzio'nun haberine göre; Nicola Zalewski gelmezse, Galatasaray’ın son dakika çözümü Mario Rui olacak.

2018 yılında 5.75 milyon euroya Roma'dan Napoli'ye transfer olan 33 yaşındaki sol bek, bu dönemde 227 maçta 3 gol attı ve 26 asist yaptı.

BARIŞ ALPER YILMAZ İÇİN DEV TEKLİF

Okan Buruk yönetiminde son 2 sezonun şampiyonu olan Galatasaray, yeni sezona da aynı hedefle başladı. Süper Kupa ve Şampiyonlar Ligi'nde alınan kötü sonuçlara rağmen lige iyi bir başlangıç yapan Aslan, transferde de hareketli günler geçiriyor. Galatasaray'ın son 2 sezonuna damga vuran yıldız oyuncu Barış Alper Yılmaz, yaz transfer döneminin en çok konuşulan oyuncusuydu. Barış Alper için sarı-kırmızılı kulübün reddettiği teklif ortaya çıktı.

"25 MİLYON EURO REDDEDİLDİ"

Barış Alper Yılmaz'ın Temsilcisi Tuncay Maldan, oyuncunun geleceğiyle ilgili açıklamalar yaptı. Tuncay Maldan yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

"Transferin son günü Nottingham Forest, Barış Alper için 25 milyon euroluk bir teklif yaptı. Galatasaray bu teklifi reddetti. Transfer dönemi boyunca da İngiltere, Almanya, İtalya ve Fransa'dan da resmi teklifler aldık. Galatasaray, Barış ile devam etmek istediği için gelen tekliflere geri dönüş yapıp, herhangi bir rakam talep etmedi. Barış geride kalan iki sezonda takımın iskeleti için en önemli oyunculardandı. Galatasaray, Barış'ı göndermek istemediklerini söyledi, biz de görüşmeleri ilerletmedik. Barış Alper'in Avrupa hayali devam ediyor ancak şu an için sadece Galatasaray'ın başarısına odaklandı.

Galatasaray formasını 114 kez terleten 24 yaşındaki futbolcu, 13 gol ve 14 asistlik performans sergiledi.

SADİO MANE TRANSFERİNDE YILDIZ İSİM DEVREYE GİRDİ

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş'ta transfer döneminin son günlerinde gözler kanat bölgesine yapılması planlanan takviyeye çevrildi. Siyah-beyazlıların, dünyaca ünlü futbolcunun peşinde olduğu aktarıldı.

Şartlar zorlanıyor

Daniel Amartey ve Jean Onana ile vedalaşılması durumunda Beşiktaş'ın yıldız futbolcu için tüm şartları zorlayacağı kaydedildi. Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş'ın Al Nassr forması giyen Sadio Mane'yi transfer etmek istediği aktarıldı.

Siyah-beyazlı kurmayların Senegalli yıldızın transferi için Al Nassr ile görüştüğü belirtildi. Beşiktaş idarecilerinin transferde tüm konularda titizlikle ilerlediği kaydedildi.

Demba Ba devreye girdi

Beşiktaş'ın transferde Demba Ba faktörünü de kullanmayı planladığı aktarıldı. Siyah-beyazlıların, Sadio Mane'nin vatandaşı Demba Ba'nın vereceği olumlu referansa güvendiği vurgulandı.

Sadio Mane, bu sezon Al Nassr'da 4 müsabakada süre aldı. 32 yaşındaki kanat oyuncusu, bu karşılaşmalarda 2 asist üretti.

Sadio Mane'nin Al Nassr ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Senegalli hücum oyuncusunun güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

Metz altyapısında yetişen Sadio Mane daha sonra Salzburg, Southampton, Liverpool ve Bayern Münih'te oynadı. Al Nassr, geride kalan sezon başında Sadio Mane için 30 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Sadio Mane, Senegal Milli Takımı'nda 107 karşılaşmada forma şansı buldu. 32 yaşındaki kanat oyuncusu, bu mücadelelerde 43 kez rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı
FENERBAHÇE'YE JUVENTUS'TAN BİR TRANSFER DAHA

Fenerbahçe, Filip Kostic'in ardından Juventus'tan bir yıldızı daha kadrosuna katmak için kolları sıvadı. İtalyan medyası, Juventus'un Brezilyalı ön liberosu Arthur Melo'ya Fenerbahçe'nin talip olduğunu ileri sürdü.

Galatasaray da ilgileniyor

Kanarya'nın Melo için Juventus ile görüşmelere başladığı belirtilirken, bazı İtalyan kaynaklar 28 yaşındaki futbolcuyla Galatasaray'ın da ilgilendiğini iddia etti. 15 milyon Euro değerindeki yıldız futbolcu geçen sezon görev aldığı 48 maçta 2 gol atarken, 4 de asist kaydetti. Juventus ile oyuncu arasındaki sözleşme 2026 yılı itibarıyla sona erecek.  

YORUM YAZ