KARTAL'DAN TATSIZ PROVA! Beşiktaş-Shakhtar Donetsk maç sonucu: 0-1

2024-2025 sezonu hazırlıklarını Slovenya’nın Maribor kentinde sürdüren Beşiktaş, hazırlık mücadelesinde Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk takımıyla karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlıların Dinamo Zagreb ile oynayacağı hazırlık maçı olumsuz hava koşulları sebebiyle ertelenirken gözler Shaktar Donetsk maçına çevrildi. Siyah-Beyazlılar, ilk hazırlık maçında Shakhtar Donetsk'e 1-0 mağlup oldu.

TATSIZ PROVA

Beşiktaş, Slovenya'da oynadığı ilk hazırlık maçından mağlubiyetle ayrıldı. Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk, Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti.

İLK GOL GELDİ!

Shakhtar Donetsk, 65. dakikada Eguinaldo'nun kafa golü ile 1-0 öne geçti. Sol kanattan  penaltı noktasına doğru yapılan ortaya düzgün bir kafa vuruşu yapan Brezilyalı futbolcu, topu filelerle buluşturdu.

BEŞİKTAŞ GOLE YAKLAŞTI

60. dakikada Muleka top kaptı ve uzak kale direğine doğru ortasını yaptı. Semih Kılıçsoy'un şutunda  kaleciden dönen topu Muçi tamamlamak istedi ama kaleci topu kornere çeldi.

Haberin Devamı
İKİNCİ YARI BAŞLADI

Mücadelenin ikinci yarısı başladı. İki takımda maça oyuncu değişiklikleri ile devam etti.

Siyah-Beyazlılar'da Ersin, Gabriel Paulista, Colley,  Masuaku,  Rafa Silva ve Aboubakar oyundan çıkarken, Tayyip Talha, Mustafa Hekimoğlu, Emrecan Terzi, Göktuğ, Muleka ve Necip oyuna girdi

İLK YARI SONA ERDİ

Beşiktaş ile Shakhtar Donetsk arasında oynanan hazırlık maçının ilk yarısı 0-0 sona erdi.

MAÇ BAŞLADI

Yeni sezonda Hollandalı çalıştırıcı yönetiminde şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş, Rafa Silva, Paulista, İmmobile gibi yıldız oyuncuları kadrosuna kattı. Süper Lig’de 2024-2025 sezonunda siyah-beyazlılar ligde ilk maçına Samsunspor karşısında çıkacak. Lig başlamadan önce Beşiktaş, 3 Ağustos’ta Süper Kupa mücadelesinde Galatasaray ile kozlarını paylaşacak. İlk resmi maçına Galatasaray ile çıkacak Beşiktaş, kampta oynayacağı maçlarla hazır olmayı hedefliyor. Beşiktaş’ın Slovenya kampındaki rakibi ise Shakhtar Donetsk oldu. Peki Beşiktaş - Shakhtar Donetsk maçı başladı.

Haberin Devamı
11'LER BELLİ OLDU

Beşiktaş: Ersin, Svensson, Paulista, Colley, Masuaku, Al Musrati, Demir Ege, Gedson, Rashica, Rafa Silva, Aboubakar

Shakhtar Donetsk: Rizynk, Traore, Bondar, Sudakov, Zubkov, Azarov, Bondarenko, Matviienko, Tobias, Marlon, Kevin

GÖZLER YENİ TRANSFERLERE ÇEVRİLDİ

Beşiktaş’ın Shakhtar Donetsk ile oynayacağı hazırlık mücadelesinde gözler Paulista, Rafa Silva ve İmmobile gibi yeni transferlerde olacak.

van Bronckhorst’un Paulista ve Rafa Silva’ya mücadelede ilk 11’de şans verirken İtalyan golcü Ciro İmmobile kadroda yer almıyor.

SİYAH-BEYAZLILAR SON MAÇINI GRAZER AK İLE OYNAYACAK

Beşiktaş, Slovenya kampında son hazırlık mücadelesini Avusturya ekiplerinden Grazer AK ile oynayacak. Mücadele Wildon Stadı’nda 20 Temmuz cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak.

Beşiktaş’ta takımdan ayrılması beklenen Amartey, Rebic, Chamberlain, Tayfur Bingöl ve Montero kamp kadrosunda yer almadı.

Haberin Devamı
BEŞİKTAŞ - SHAKHTAR DONETSK MAÇI NE ZAMAN?

Beşiktaş, yeni sezon çalışmalarını 10-20 Temmuz tarihleri arasında Slovenya’da sürdürecek. İlk hazırlık maçı olumsuz hava koşulları sebebiyle iptal olan Beşiktaş, Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile karşılaşıyorç

Sports Park Radomlje’de oynanan Beşiktaş - Shakhtar Donetsk mücadelesi 17 Temmuz Çarşamba günü saat 19:30’da başladı. Karşılaşmanın Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanıyor.

 

YORUM YAZ