Beşiktaş'ın yeni transferi Ciro Immobile İstanbul'da! Transfer KAP'a bildirildi

Beşiktaş, Lazio forması giyen Ciro Immobile ile anlaşma sağladı. Siyah-beyazlılar transferi KAP'a bildirirken, İtalyan yıldızı resmi imzalar için İstanbul'a getirdi.

Beşiktaş'ın yeni transferi Ciro Immobile İstanbul'da! Transfer KAP'a bildirildi
'ÇOK MUTLUYUM'

Taraftarla üçlü çektiren Immobile, "Burada olduğum için çok mutluyum. Sezona başlamak için hazırım." ifadelerini kullandı.

'SÖZÜMÜZÜ TUTTUK'

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel basın mensuplarına yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Sözümüzü tuttuk. Tutmaya da devam edeceğiz. Bir özel teşekkürü de iki kişiye yapmak istiyorum. Birincisi, Hasan Arat'a. Pazarlıkları anbean takip etti ve desteğini esirgemedi. Diğeri de, Ciro'ya. Lazio çok direndi ama Ciro'nun yaptığı fedakarlıklar sayesinde transferi bitirebildik."

ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ

Ciro Immobile, kendisini bekleyen Beşiktaş taraftarlarıyla üçlü çektirdi.

Haberin Devamı
17 NUMARA GİYECEK

Ciro Immobile, üstünde Beşiktaş'ın 2024/25 siyah formasıyla İstanbul'a ayak bastı. Öte yandan İtalyan futbolcu, 17 numaralı formayı giyecek.

IMMOBILE İSTANBUL'DA

Beşiktaş’ın yeni transferi Ciro Immobile, İstanbul’a geldi.

İLK FOTOĞRAF GELDİ

Beşiktaş'ın yeni golcüsü Ciro Immobile, İstanbul'a doğru yola çıktı.

Haberin Devamı
İLK SÖZLERİ

İstanbul'a gelmek için İtalya'dan yola çıkan Immobile, havalimanında İtalyan basınına yaptığı açıklamada, "Lazio taraftarlarına selamlar. 8 harika yıl geçirdik, her şey muhteşemdi. Artık yeni bir macera başlıyor. Harika bir aşk hikayesiydi ama hepsinin olduğu gibi bunun da bir başlangıcı ve sonu olmalı. Son günlerde taraftarlar beni ne kadar sevdiklerini gösterdiler. Beşiktaş'tan teklif geldi. Biz istikrarı Türkiye'de de bulacağız. Ailem ve başkanla Beşiktaş'tan gelen teklifi konuştuk ve oraya gitmeye karar verdik. Marco Baroni harika bir teknik direktör, Lazio da genç ve istekli bir takım." diye konuştu.

VİDEOLU PAYLAŞIM
KAP'A BİLDİRİLDİ

Beşiktaş, Ciro Immobile transferini KAP'a bildirdi.

Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel Futbolcu Ciro Immobile'nin transferi konusunda oyuncu ve kulübü S.S.Lazio SPA ile görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Haberin Devamı
BEŞİKTAŞ'TAN İLK PAYLAŞIM

Beşiktaş, sosyal medyadan uçak emojisi ile bir paylaşım yaptı. 

İLK AÇIKLAMASINI YAPTI

Beşiktaş'a transferi eli kulağında olan Lazio efsanesi Ciro Immobile, La Repubblica'ya vedasıyla ilgili konuştu. Tecrübeli futbolcunun kulüpten ayrılmasıyla ilgili gazetede 'Lazio ve Immobile: Korkusuz sekiz yıl' başlıklı bir haber yayınlandı. Uzun yıllar top koşturduğu ekipten ayrılmasıyla ilgili duyguları sorulan Ciro Immobile, bu konuda gazeteye verdiği demeçte şunları söyledi: "Benim için bugün çok üzücü bir gün. Ayrılma anı gerçekten geldiğinde, bu zordur."

İTALYAN BASINI DUYURMUŞTU

İtalyan basını, Ciro Immobile'nin Beşiktaş'ın teklifini kabul ettiğini açıklamıştı. Ülkenin önde gelen gazetelerinden Corriere dello Sport, ‘Hoşça kal Lazio, Immobile Beşiktaş’ başlığını attı. Leggo, ‘Immobile, Beşiktaş’a gitmek üzere Lazio’ya veda etti’ ifadelerini kullanırken, Il Messaggero ise ‘Lazio, gol kralını uğurluyor’ diyerek, vedayı doğruladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ