Beşiktaş'a bir İtalyan yıldız daha geliyor! Ciro Immobile sonrası bomba hamle...

Trendyol Süper Lig'in başlamasına kısa bir süre kala tüm takımlar, transferde gaza bastı.Süper Lig devleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor üst üste açıkladığı transferlerle yeni sezon kadrosunu şekillendiriyor. Süper Lig'de ve Avrupa'da üst düzey bir kadroyla yarışmak isteyen devler yeni yıldızlar için girişimlerini sürdürüyor. İşte Trendyol Süper Lig'den son dakika transfer haberleri...

MİLAN'IN SAĞ BEKİNE TRANSFER TEKLİFİ!

Galatasaray'ın 27 yaşındaki sağ bek Davide Calabria'ya teklifte bulunduğu öne sürüldü.

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın İtalyan futbolcu Davide Calabria ile ilgilendiği öğrenildi. Sarı-kırmızılıların, 27 yaşındaki sağ beke teklifini sunduğu aktarıldı.

Relevo'nun haberine göre; Galatasaray'ın Milan forması giyen Davide Calabria'ya teklifte bulunduğu kaydedildi. 27 yaşındaki futbolcuya mevcut sözleşmesinden çok daha yüksek bir sözleşme önerildiği vurgulandı.

Davide Calabria'nın Türkiye'ye transfer olmak istememesi nedeniyle bu teklifi geri çevirdiği aktarıldı.

Davide Calabria'nın Milan ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. İtalyan futbolcunun güncel piyasa değeri 13 milyon euro. Davide Calabria, Milan altyapısında yetişti.

CENGİZ ÜNDER'İN YERİNE WESLEY TEİXEİRA

Transferde yıldız yağmuruna devam eden Fenerbahçe, En Nesyri ile Türkiye'nin rekorunu 19.5 milyon Euro'luk bonservis ile kırmıştı.Sarı-lacivertli yönetimin ise durmaya niyeti yok. Brezilya basınına göre; sarı-lacivertli kulüp, Corinthians'ın 19 yaşındaki yıldızı Wesley için ciddi bir teklif yaptı.

Sabah'ın haberine göre İki kulüp arasında görüşmeler sürerken Premier Lig'den Fenerbahçe'ye bir rakip çıktığı duyuruldu. Kulübü ile 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan oyuncu, her iki kanatta da forma giymesi nedeniyle Fenerbahçe'nin radarına yakalanırken yönetimin de hedefi Cengiz Ünder'i gönderip yerini Wesley ile takviye edebilmek.

KAPIYI 15 MİLYON EURO'DAN AÇIYORLAR

Cengiz için 10 milyon Euro bekleyen sarı-lacivertliler, oyuncunun satışına göre de Wesley için teklifini yükseltecek. Corinthians'ın kapısını çalan İngiliz ekibinin adı verilmezken, bu transfer için 15 milyon Euro'luk bir bonservis teklifi olduğunun altı çizildi.

HER İKİ KANATTA DA OYNUYOR
Corinthians altyapısından yetişen oyuncu, geçen sezon 20 maçta sol kanat, 12 mücadelede ise sağ kanat olarak görev yaptı. Solda oynadığı karşılaşmalarda 5 gol atıp 3 kez de asist katkısı verdi.

 

 

GAZİANTEP HAMZA AKMAN'I İSTİYOR

Trendyol Süper Lig takımı Gaziantep FK transferde atağa geçti. Gaziantep ekibi orta saha transferi için girişimlerini hızlandırdı.

Hedef Hamza Akman
Ajansspor'un haberine göre; Gaziantep FK, Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Hamza Akman'a transfer teklifi yaptı ve aşama kat etti. Hamza ile yurt dışından ilgilenen kulüplerde var.

Haberin Devamı
GALATASARAY'DAN SÜRPRİZ FRENDRUP HAMLESİ!

Galatasaray'ın gündemine flaş bir isim geldi. İtalyan medyası, Cimbom'un Genoa forması giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Morten Frendrup ile ilgilendiğini duyurdu.

Sport Italia'nın haberine göre Galatasaray, kısa süre içerisinde İtalyan ekibinin kapısını resmi teklif yapmak için çalacak. Transferde de çok ısrarcılar.

23 yaşındaki oyuncunun transferi gerçekleşirse Jelert ve Nelsson'un ardından Galatasaray'daki 3. Danimarkalı oyuncu olacak.

Geçtiğimiz sezon 39 maça çıkan Frendrup, bu süreçte 2 gol - 6 asistlik performans gösterdi.

BEŞİKTAŞ'TAN CHIESA BOMBASI

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, Juventus forması giyen Federico Chiesa'yı listesine ekledi. Torino devinde geçen sezon istediği performansı yansıtamayan yıldız futbolcu ayrılmaya sıcak bakıyor.

Takvim'in haberine göre Federico Chiesa'nın ayrılığı kesinleştiğinde ilk hedefi ise Premier Lig olacak. Fakat özellikle Ciro Immobile kozu ile birlikte Beşiktaş da atağa kalkacak ve resmi teklifini sunacak. İtalyan medyası Kartal'ın bilgi almak üzere iletişime geçtiğini yazdı.

Juventus'ta toplamda 131 maça çıkan Chiesa, 32 gol ve 23 asistlik performans sergiledi.

EMİRHAN TOPÇU'DA SIKI PAZARLIK

Beşiktaş, Çaykur Rizespor’un genç savunma oyuncusu Emirhan Topçu konusunda ısrarcı tavrını devam ettiriyor. Siyah-beyazlı kulüp, 23 yaşındaki stoper için birkaç kez masaya oturmuş ancak sonuç alamamıştı.

Taraftarın son birkaç gündür pazarlıkları hızlandırdığı öğrenildi. Rizespor’un Emir Han için ya 3 milyon euro bonservis ücreti ya Amir Hadziahmetovic’i istediği belirtildi. Ancak Hadziahmetovic’in Çaykur Rizespor’a gitmeyi kabul etmediği bu yüzden başka formüller üzerinde durulduğu ifade edildi.

Sezon öncesi savunmaya takviye yapmak isteyen ancak mali şartlar yüzünden rahat hareket edemeyen siyah-beyazlı yönetimin, yurt dışından da teklifler alan Emirhan Topçu transferini bu hafta içinde çözmeyi planladığı, görüşmelerin önümüzdeki günlerde de devam edeceği kaydedildi.

Haberin Devamı
TRABZONSPOR'DAN DE JONG SÜRPRİZİ

Geçen sezonu bordo-mavili takımda kiralık olarak geçiren ve iyi bir performans gösteren Onuachu’nun bonservisini almak isteyen bordo-mavililer, Southampton engelini bir türlü aşamadı. İngilizler ile sıkı bir pazarlığa girişen idareciler bonservisi istediği rakama indiremedi.

Bu transferde sorun çıkması halinde b planını hazırlayan Trabzonspor, önce daha önce Beşiktaş’ta da forma giyen Weghorst ile görüşse de bu hamlesinde de şu ana kadar başarı sağlayamadı.

Hollanda basını, Fırtına’nın bu kez de PSV Eindhoven’da forma giyen Luuk de Jong ile görüşmelere başladığını duyurdu. 33 yaşındaki Hollandalı santrforun PSV ile 2025’e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Jong, geçtiğimiz sezon 48 maçta 38 gol ve 18 asistle etkileyici bir performans ortaya koymuştu.

YORUM YAZ