(ÖZET) Gaziantep FK - Beşiktaş maç sonucu: 1-1 | Kartal, 90+5'te yıkıldı!

Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Gaziantep FK ile 90+5. dakikada yediği gol sonucunda 1-1 berabere kaldı.

MAÇ SONUCU: GAZİANTEP FK 1-1 BEŞİKTAŞ

Karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

GOL | GAZİANTEP FK 1-1 BEŞİKTAŞ

Sol kanattan yapılan ortada seken topu ceza sahası içerisinde önünde bulan Alexandru Maxim'in kale alanı üzerindeki vuruşuyla skora eşitlik geldi: 1-1.

Rafa Silva'nın şutu etkili olmadı

Beşiktaş'ın hızlı gelişen atağında ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Rafa Silva'nın şutu etkili olmadı ve kaleci Dioudis'te kaldı.

Haberin Devamı
Masuaku kaleyi bulamadı

Beşiktaş'ın ceza sahası dışı sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta Masuaku'nun şutu yandan auta gitti.

Okereke bir kez daha karşı karşıya...

Gaziantep FK'da yine savunma arkasına hareketlenen Okereke'nin ceza sahası içi sol çaprazdan karşı karşıya pozisyonda yaptığı vuruşta Mert Günok gole izin vermedi.

İKİNCİ YARI BAŞLADI

Gaziantep FK - Beşiktaş maçında ikinci yarının ilk düdüğü geldi. 

Haberin Devamı
İLK YARI SONUCU: GAZİANTEP FK 0-1 BEŞİKTAŞ

Karşılaşmanın ilk yarısı, Beşiktaş'ın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. 

Stat: Gaziantep Büyükşehir

Hakemler: Muhammet Ali Metoğlu, İbrahim Çağlar Uyarcan, İbrahim Bozbey

Gaziantep FK: Dioudis, Emre Taşdemir, Ertuğrul Ersoy, Viana, Saborit, Sorescu, Kozlowski, Ndiaye, Lungoyi, Maxim, Okereke

Beşiktaş: Mert Günok, Masuaku, Felix Uduokhai, Paulista (Dk. 21 Emirhan Topçu), Jonas Svensson, Cher Ndour, Gedson Fernandes, Ernest Muçi, Rafa Silva, Joao Mario, Immobile

Gol: Dk. 31 Immobile (Penaltıdan) (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk. 32 Ndiaye, Dk. 45 Lungoyi, Dk. 45+3 Saborit (Gaziantep FK), Dk. 39 Immobile (Beşiktaş)

Gaziantep'in golü VAR'a takıldı

Emre Taşdemir'in ortasında arka direkte topla buluşan Sorescu, kontrolü sonrası yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi fakat pozisyona ilişkin VAR incelemesi sonucunda Emre Taşdemir'in ofsaytta olduğu belirlendi.

Okereke karşı karşıya değerlendiremedi!

Gaziantep FK'da savunma arkasına atılan pasa hareketlenen Okereke, bomboş pozisyonda karşı karşıya vuruşunu yaparken Mert'in üzerinden aşırttığı top auta gitti.

Haberin Devamı
Beşiktaş ikinci gole çok yaklaştı!

Gedson Fernandes ile hızlı çıkan Beşiktaş'ta Portekizli oyuncunun pasında Immobile'nin dokunuşu ile sol kanatta topla buluşan Ernest Muçi'nin sert şutu üst direğe de çarparak dışarı gitti.

GOL | GAZİANTEP FK 0-1 BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta penaltı vuruşunu kullanan Immobile, hata yapmayarak topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirmeyi başardı: 0-1.

Gaziantep FK 0-1 Beşiktaş (31' Immobile)

BEŞİKTAŞ PENALTI KAZANDI

VAR'ın uyarısıyla Immobile'nin Dioudis'in yerde kaldığı pozisyonu izlemeye gelen Muhammet Ali Metoğlu, pozisyona ilişkin incelemesinin ardından penaltı noktasını gösterdi.

Haberin Devamı
Oyuna devam edemedi

Beşiktaş'ta Gabriel Paulista, kritik müdalesinin ardından sakatlandı. Tedavisi sonrası oyuna devam edemeyen Paulista, yerini Emirhan Topçu'ya bıraktı.

Paulista'dan kritik müdahale

Gaziantep FK'da savunma arkasına hareketlenen Okereke, kaleciyle karşı karşıya kalmak isterken Gabriel Paulista, yaptığı kritik müdahale ile topu uzaklaştırdı. Pozisyon sonrası Paulista, sakatlık sorunu yaşadı.

Masuaku baraja takıldı

Muçi'nin yerde kaldığı pozisyon sonrası ceza sahası dışı sol çaprazdan serbest vuruş kazanan Beşiktaş'ta Masuaku'nun şutu baraja çarparak kornere gitti.

Haberin Devamı
Sorescu'nun şutu etkili olmadı

Gaziantep FK'da kazandığı top sonrası ceza sahası dışı sağ çaprazda uzak mesafeden vuruşunu yapan Sorescu'nun şutu farklı şekilde auta gitti.

MAÇ BAŞLADI

Gaziantep FK - Beşiktaş mücadelesinde ilk düdük geldi.

İlk 11'ler belli oldu

Gaziantep FK: Dioudis, Emre Taşdemir, Saborit, Viana, Ertuğrul, Ndiaye, Kozlowski, Maxim, Lungoyi, Sorescu, Okereke.

Beşiktaş: Mert Günok, Svensson, Paulista, Uduokhai, Masuaku, Gedson, Ndour, Joao Mario, Ernest Muçi, Rafa Silva, Immobile.

Gaziantep FK - Beşiktaş maçının VAR'ı açıklandı

Trendyol Süper Lig'in 8. hafta maçında Gaziantep FK ile Beşiktaş, bugün saat 19.00'da Gaziantep Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Müsabakayı hakem Muhammet Ali Metoğlu yönetecek. Metoğlu'nun yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve İbrahim Bozbey yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi Yiğit Arslan olacak.
İki takım arasındaki mücadelede VAR koltuğunda Sarper Barış Saka oturacak. AVAR'da ise Mustafa Savranlar görev yapacak.

Beşiktaş'tan maç günü paylaşımı
Immobile'nin hedefi gollerine devam etmek

Beşiktaş’ın sezon başında kadrosuna kattığı dünyaca ünlü İtalyan santrfor Ciro Immobile, Kara Kartal’daki 10 maçında 10 gollük performans ortaya koymuştu. Yıldız isim, Frankfurt karşılaşmasını ise boş geçmişti. Başarılı oyuncu, bu akşamki Gaziantep karşılaşmasında gollerine kaldığı yerden devam etmek istiyor. Immobile, atacağı gollerle Kartal’a hayat verip zaferi getirmeyi amaçlıyor. Gol krallığında geçen haftayı zirvede tamamlayan Immobile, sezon sonuna kadar yarışı önde götürüp şampiyonluk kupasıyla beraber gol krallığı sevinci de yaşamak istiyor.

Tek kayıp Trabzonspor karşısında...

Sezona üst üste galibiyetlerle başlayan Beşiktaş, ligdeki tek puan kaybını deplasmanda yaşadı. SiyahBeyazlı takım, ligde Samsunspor ve Kayserispor deplasmanlarından galibiyetle dönerken, Trabzonspor’a konuk olduğu maçta ise rakibiyle 1-1 berabere kaldı.

Eren ve Bitok yok

Kırmızı-Siyahlı ekipte sakatlıkları süren Eren Erdoğan ve Bitok karşılaşmada forma giyemeyecek. Tedavileri tamamlanan ve takımla antrenmanlara katılan Daubin ve Mustafa Eskihellaç’ın son durumu ise maç saatinde netlik kazanacak.

Ligde tek galibiyet...

Ligde çıktığı 6 maçta bir galibiyet, bir beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşayan Gaziantep FK’nin 4 puanı bulunuyor. Bu maçlarda rakip fileleri 6 kez havalandıran Kırmızı Siyahlı ekip, kalesinde ise 10 gole engel olamadı.

Arthur Masuaku 11’e dönüyor

Beşiktaş’ta kart cezası nedeniyle Kayserispor’la oynanan maçta görev yapamayan Arthur Masuaku, Gaziantep deplasmanında kadrodaki yerini alacak. Tedavileri süren Necip Uysal ve Al Musrati ise müsabakada forma giyemeyecek.

Ersin Destanoğlu kadrodan çıkarıldı

Kartal’ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu, sakatlık sebebiyle Gaziantep maçına saatler kala kadrodan çıkarıldı. Eintracht Frankfurt maçında sol uyluk arka adalesinde ağrı hisseden genç kalecinin yapılan kontrollerinde gerilme ve kısmi yırtık tespit edildi. Ersin, bundan dolayı Gaziantep’e götürülmedi.

Gaziantep FK-Beşiktaş muhtemel 11'ler:

Gaziantep FK: Dioudis, Arda, Saborit, Ömürcan, Viana, Furkan, Lungoyi, Sorescu, Ndiaye, Maxim, Okereke

Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Udokhai, Masuaku, Rashica, Gedson, Ndour, Mario, Rafa, Immobile

Gaziantep FK-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Gaziantep Stadyumu'nda oynanacak ve saat 19:00'da başlayacak Gaziantep FK-Beşiktaş maçı beIN Sports 2'den naklen yayınlanacak. Mehmet Tüuhammet Ali Meteoğlu'nun yöneteceği 90 dakikanın canlı skor takibi ve tüm detayları haberimizde olacak.

Beşiktaş, Gaziantep'te moral peşinde!

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Gaziantep FK'nın konuğu olacak. Hafta içinde Alman ekibi Eintracht Frankfurt'a UEFA Avrupa Ligi'nde 3-1 yenilen siyah-beyazlı ekip, Gaziantep deplasmanında namağlup unvanını korumaya çalışacak. Ligde çıktığı 6 maçta 5 galibiyet ve bir beraberlik yaşayan siyah-beyazlı takım, 16 puan topladı. Süper Lig'de oynadığı 6 maçta birer galibiyet ve beraberlik alan, 4 kez de yenilen Gaziantep FK ise hanesine 4 puan yazdırabildi.

YORUM YAZ