(ÖZET) Dolmabahçe'de tatsız sonuç! Beşiktaş - Eintracht Frankfurt maçı sonucu: 1-3

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında Eintracht Frankfurt'u ağırladı. Tüpraş Stadyumu'nda oynanan maçı Eintracht Frankfurt 3-1'lik skorla kazandı. Bu sonucun ardından Beşiktaş, Avrupa Ligi'ndeki ikinci maçından da puansız ayrıldı.

BEŞİKTAŞ MAĞLUP OLDU

Tüpraş Stadyumu'ndaki maçı Eintracht Frankfurt 3-1 kazandı. Frankfurt'un golleri 19'da penaltıdan Marmoush, 22'de Ebimbe, 82'de Knauff'tan geldi. Beşiktaş'ın tek golünü ise 90+3’te Masuaku kaydetti.

Bu sonucun ardından Frankfurt Avrupa Ligi'ndeki puanını 4 yaptı. Beşiktaş ise henüz puan alamadı.

MASUAKU FİLELERİ SARSTI

Beşiktaş'ta Masuaku, sol kanattan vuruşunu yaptı ve ağları sarstı:1-3

FARK 3'E ÇIKTI

Hızlı gelişen Eintracht Frankfurt atağında Knauff topla buluştu. Knauff'un ayağının dışıyla yaptığı vuruşta fark üçe çıktı: 0-3.

Haberin Devamı
GOL GEÇERLİ DEĞİL

Ekitike savunmanın arkasına atılan topa hareketlendi. Ekitike'nin pasında arka direkte Matanovic fileleri havalandırdı fakat ofsayt bayrağı kaldırıldı.

TOP AZ FARKLA DIŞARDA

Eintracht Frankfurt atağında Nkounkou sol kanattan ortasını yaptı. Bomboş durumdaki Marmoush'un istediği gibi dokunamadığı top auta gitti.

İKİNCİ YARI BAŞLADI

Müsabakanın ikinci yarısı başladı.

Haberin Devamı
İLK YARI SONA ERDİ

Müsabakanın ilk yarısı Frankfurt'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

RAFA SILVA GOLE ÇOK YAKLAŞTI

Beşiktaş'ta Rafa Silva gole çok yaklaştı. Portekizli futbolcunun şutunda kaleci Santos'un dokunduğu top direkten oyun alanına geri döndü.

IMMOBILE PENALTIYI KAÇIRDI

Beşiktaş'ta Rafa Silva'nın şutunda Koch topu koluyla kesti. Maçın hakemi penaltı kararı verdi. Ciro Immobile'nin kullandığı penaltıda Santos topu kornere çeldi.

Haberin Devamı
FARK 2'YE ÇIKTI

Eintracht Frankfurt'ta Dahoud'un ortasında Koch'un kafayla indirdiği topta Ebimbe bomboş kaldı. Ebimbe'nin şutunda top ağlarla buluştu: 0-2

E.FRANKFURT ÖNE GEÇTİ

Marmoush, Gabriel Paulista'nın müdahalesiyle yerde kaldı. Maçın hakemi penaltı kararı verdi ve Uduokhai itirazları nedeniyle sarı kart gördü. Topun başına geçen Marmoush vuruşunu yaptı. Ersin Destanoğlu'nun müdahale edemediği top ağlarla buluştu: 0-1

PENALTI BEKLENTİSİ

Beşiktaş'ta Ciro Immobile rakip ceza sahasında yerde kaldı. İtalyan golcü ve Beşiktaşlı futbolcular, penaltı bekledi. Hakem John Beaton, VAR'dan gelen uyarı sonrası pozisyonu izlemeye gitti. Hakem pozisyonu ekranda izledi ve pozisyon başlangıcında ofsayt olduğunu işaret etti.

Haberin Devamı
SON ANDA KALECİ

Beşiktaş'ın atağında Ndour, ceza sahası dışından şutunu çekti, kaleci Santos meşin yuvarlağı çıkardı.

MAÇ BAŞLADI

Müsabakada ilk düdük geldi ve maç başladı.

MERT GÜNOK AÇIKLAMASI

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, kadroda yer almayan Mert Günok hakkında açıklama yaptı.  Van Bronckhorst, "Mert Günok'un sakatlığı var. Bugün için oynamaya tam hazır değil. Mert'i pazar gününe yetiştirmeye çalışıyoruz" dedi.

Haberin Devamı
İLK 11'LER BELLİ OLDU

Beşiktaş: Ersin, Svensson, Paulista, Rashica, Uduokhai, Immobile, Muçi, Masuaku, Rafa Silva, Ndour, Gedson

E. Frankfurt'un: Kaua Santos, Arthur Theate, Robin Koch, Omar Marmoush, Igor Matanovic, Rasmus Kristense, Hugo Larsson, Mo Dahoud, Junior Dina Ebimbe, Mario Götze, Niels Nkounkou

Beşiktaş'tan UEFA ve Eintracht Frankfurt heyetlerine dostluk yemeği

Beşiktaş Kulübü, Tüpraş Stadyumu’nda UEFA ve Eintracht Frankfurt heyetlerini dostluk yemeğinde ağırladı.

UEFA Avrupa Ligi 2. hafta maçında Almanya temsilcisi Eintracht Frankfurt ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat, Uluslararası İlişkiler ve Kartal Yuvası’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Ayaydın, Kulüp İçi İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Kılıç, Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Çağlayan Tuğal ile Kamu ile İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basketbol Şube Sorumlusu Burak Aslan, Tüpraş Stadyumu’nda bulunan White Pepper Restoran’da; UEFA Delegesi Rudolf Repka, Eintracht Frankfurt CEO’su Axel Hellmann ile yönetim kurulu üyeleri; Philipp Reschke, Oliver Frankenbach ve Markus Krösche’yi dostluk yemeğinde ağırladılar.

Başkan Hasan Arat, yemeğin ardından dostça bir müsabaka olması temennisinde bulunarak; UEFA Delegesi Repka ve Eintracht Frankfurt CEO’su Hellmann’a günün anısına plaket ve Beşiktaş forması takdim etti.

Beşiktaş'tan maç günü paylaşımı
Metro İstanbul'un Beşiktaş-Frankfurt maçı seferleri
Gol silahı Ciro Immobile

Siyah-Beyazlılar’ın yıldız santrforu Ciro Immobile, sezon başında katıldığı Kara Kartal’da 10 mücadelede rakip fileleri 10 kez havalandırmayı başarmıştı. İtalyan futbolcu, son olarak 3-0 sona eren Kayserispor karşılaşmasına, attığı 2 golle damgasının vurmuştu. Attığı 10 golün 2’sini Kayseri’de, 2’sini de Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Galatasaray’a karşı kaydeden Immobile, 6 sayısını ise Dolmabahçe’deki Tüpraş Stadı’nda attı. Tecrübeli santrfor, bu akşam Frankfurt’la Dolmabahçe’de oynanacak UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında gollerine devam etmeye çalışacak.

Alman takımları Kartal’ı zorluyor

Beşiktaş, Alman ekipleriyle 14. kez karşı karşıya gelecek. Siyah-Beyazlılar; Bayern Münih, Borussia Dortmund, Leipzig, Bayer Leverkusen ve Wolfsburg ile Avrupa kupalarında 13 kez mücadele etti. UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Kupa Galipleri Kupası’nda yapılan bu müsabakaların 2’sini kazanan Beşiktaş, 10’undan mağlubiyetle ayrıldı. Bir karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu maçlarda 8 kez ağları sarsan Siyah-Beyazlı ekip, kalesinde ise 28 gole engel olamadı.

Avrupa arenasında 246. randevu...

UEFA Avrupa Ligi’nin ikinci haftasında bugün Almanya ekibi Eintracht Frankfurt’u konuk edecek Beşiktaş, Avrupa’da 246. maçına çıkacak. Siyah-Beyazlı futbol takımı, Avrupa kupalarında oynadığı 245 müsabakada 92 galibiyet, 49 beraberlik, 104 yenilgi yaşadı. Avrupa arenasında 328 kez fileleri havalandıran Beşiktaş, kalesinde 373 gol gördü.

Can Uzun rakip oluyor

Milli futbolcu Can Uzun’un forma giydiği Eintracht Frankfurt, Avrupa kupalarında Türk takımlarıyla oynadığı 7 mücadelenin 2’sini kazandı, 4’ünde berabere kaldı ve 1’inden yenilgiyle ayrıldı. Kara Kartal, bu akşamki mücadelede Frankfurt’un yenilgi sayısını 2’ye çıkarmak için mücadele edecek.

Frankfurt formda geliyor

Eintracht Frankfurt, bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 7 karşılaşmada 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi yaşadı. Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) oynadığı 5 maçın 4'ünü kazanan ve 1'inden mağlubiyetle ayrılan Frankfurt temsilcisi, lider Bayern Münih'in ardından 12 puanla ikinci sırada yer alıyor. Almanya Kupası'nda yaptığı tek müsabakadan galibiyetle ayrılan Eintracht Frankfurt, Avrupa Ligi'nin ilk haftasında ise Viktoria Plzen ile berabere kaldı. Bu karşılaşmalarda 18 kez fileleri havalandıran Alman ekibi, kalesinde ise 10 gol gördü.

Beşiktaş, bu sezon tek mağlubiyet yaşadı

Siyah-beyazlı takım, bu sezon tüm kulvarlarda oynadığı 10 maçta sahadan bir kez mağlubiyetle ayrıldı. Beşiktaş, Trendyol Süper Lig, Turkcell Süper Kupa ve UEFA Avrupa Ligi'nde çıktığı 10 müsabakanın 7'sini kazanırken, 2'sinde ise berabere kaldı. Bu karşılaşmalarda 27 gol atan siyah-beyazlılar, kalesinde ise 12 gole engel olamadı.

Beşiktaş - Eintracht Frankfurt muhtemel 11'ler:

Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Felix, Masuaku, Rashica, Ndour, Gedson, Rafa Silva, Mario, Immobile

Eintracht Frankfurt: Santos, Theate, Koch, Amenda, Kristensen, Melo, Chaibi, Dina, Marmoush, Matanovic, Larsson

Beşiktaş - Eintracht Frankfurt maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Tüpraş Stadı'nda oynanacak Beşiktaş - Eintracht Frankfurt maçı saat 22.00'de başlayacak. TRT 1'den şifresiz yayınlanacak müsabakayı İskoç hakem John Beaton yönetecek. Karşılaşmanın canlı skor takibi ve detayları haberimizde olacak.

Al Musrati kadroda olmayacak

Beşiktaş’ta sakatlığı bulunan Libyalı futbolcu Moatasem Al Musrati, Eintracht Frankfurt maçında forma giyemeyecek.

Beşiktaş taraftarının gönlünü almak istiyor

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında Almanya temsilcisi Eintracht Frankfurt'u konuk edecek. İki takım, Avrupa kupalarında ilk kez karşı karşıya gelecek. Avrupa Ligi'nin ilk haftasında Hollanda ekibi Ajax'a 4-0 yenilen siyah-beyazlı takım, Eintracht Frankfurt'a üstünlük kurarak taraftarını mutlu etmeye çalışacak. Organizasyonda 2 (1980, 2022) şampiyonluğu bulunan Eintracht Frankfurt ise ilk hafta maçında Çekya ekibi Viktoria Plzen ile 3-3 berabere kaldı.

YORUM YAZ