CANLI | Beşiktaş - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş sahasında Konyaspor'u ağırlayacak. Milli ara öncesi Gaziantep FK ile deplasmanda berabere kalan Siyah Beyazlılar, ligde fire vermek istemiyor ve taraftarının desteği ile 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Konyaspor ise bu sezon hedefini Avrupa kupalarına gitmek olarak belirledi ve üst sıralara tırmanmak için zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla ayrılmak istiyor. Peki Beşiktaş - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Maça dair son dakika bilgileri, muhtemel 11'ler ve karşılaşmanın canlı anlatımı haberimizde.

Beşiktaş - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Beşiktaş - Konyaspor maçına dair son dakika bilgileri ve karşılaşmanın canlı anlatımı

Beşiktaş - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Tüpraş Stadyumu’nda Beşiktaş, Konyaspor’u konuk ediyor. Beşiktaş - Konyaspor mücadelesi 20 Ekim pazar günü saat 16.00’da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı anlatımı fanatik.com.tr'de.

Beşiktaş - Konyaspor maçı muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Mert , Svensson, Uduokhai, Emirhan, Masuaku, Mario, Ndour, Gedson, Rafa Silva, Semih , Immobile

Konyaspor: Slowik , Adil , Uğurcan , Guilherme, Boranijasevic, Bazoer, Oğulcan, Melih, Kramer, Pedrinho, Keyta.

Semih 11'e geri dönüyor

Kara Kartal’ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy, yeni transfer Joao Mario’nun transferi sonrasında ilk 11’deki yerini kaybetmişti. Başarılı futbolcu, bugün Dolmabahçe’de oynanacak gündüz maçında ilk 11’deki yerine dönecek. Semih’in, sol kanat hattında göreve başlaması bekleniyor. Sağ kanat hattında ise Rashica’nın yokluğunda görev, Portekizli oyuncu Joao Mario’da olacak.

Haberin Devamı
Beşiktaş'ta 2 eksik

Siyah-Beyazlı takımda Konyaspor mücadelesi öncesi 2 futbolcunun sakatlığı bulunuyor. UEFA Uluslar Ligi’nde Kıbrıs Rum Kesimi ile oynanan müsabakada sakatlık yaşayan Kosovalı futbolcu Milot Rashica, bugün sahada olamayacak. Süper Lig’in 8. haftasındaki Gaziantep FK maçında sakatlanan Brezilyalı oyuncu Gabriel Paulista da takımdaki yerini alamayacak.

Musrati sınırda

Beşiktaş’ta Libyalı futbolcu Moatasem Al Musrati, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Ligin geride kalan bölümünde 3 kez sarı kartla cezalandırılan Al Musrati, bugün kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve 10. haftadaki Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.

47. randevu

Bugünkü maç öncesinde iki takım arasında ligde oynanan 46 maçın 26’sını Beşiktaş, 6’sını Konyaspor kazandı. 14 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu karşılaşmalarda Beşiktaş 90 kez fileleri havalandırırken, Konyaspor ise 43 gol kaydetti.

Haberin Devamı
Sadece 2 kez

Siyah-Beyazlı ekip, iç sahada Konyaspor ile yaptığı 23 lig müsabakasında 17 galibiyet elde etti. Bu maçların 4’ü beraberlikle tamamlanırken, 2’sini ise Konyaspor kazandı. Ev sahibi takım ünvanıyla çıktığı karşılaşmalarda rakip filelere 55 gol atan Kartal, kalesinde ise 16 gole engel olamadı.

YORUM YAZ