Lazio'dan Beşiktaş için son dakika Ciro Immobile açıklaması! 'Daha net konuşacağım'

Beşiktaş'ın transferdeki ilk hedefi olan Lazio forması giyen Ciro Immobile hakkında bir açıklama geldi. İtalyan temsilcinin Sportif Direktörü Angelo Fabiani, transferin durumuna dair dikkat çeken ifadeler kullandı.

Lazio'dan Beşiktaş için son dakika Ciro Immobile açıklaması! 'Daha net konuşacağım'

İtalya Serie A ekibi Lazio'da forma giyen ve Beşiktaş ile ciddi bir şekilde anılan yıldız futbolcu Ciro Immobile hakkında açıklama geldi. Takımın Sportif Direktörü Angelo Fabiani, Immobile ile ilgili konuştu.

Haberin Devamı

50 MİLYON EURO'LARI GÖRDÜ

Kariyerinde daha önce; Juventus, Torino, Dortmund ve Sevilla gibi kulüplerin de formasını giyen başarılı isim, İtalya Milli Takımı’nda da önemli işler yaptı. Bir ara piyasa değeri 50 milyon Euro seviyesini aşan tecrübeli isim, Beşiktaş’ın yeni sezondaki en önemli kozu olacak.

Laziodan Beşiktaş için son dakika Ciro Immobile açıklaması Daha net konuşacağım

SEZON PERFORMANSI

İtalyan futbolcu geçtiğimiz sezon Serie A'da 31 maçta 7 gol atarken 1 de asist yapmıştı. Golcü futbolcu İtalya Milli Takımı ile de 57 maçta 17 gol atmıştı.

LAZİO CEPHESİNDEN AÇIKLAMA

Fabiani, yaptığı açıklamada Immobile'nin takımda kalmasını istediğini dile getirdi.

Angelo Fabiani yaptığı açıklamada, "Ciro Immobile'nin takımdan bedelsiz ayrılmak gibi bir talebi olmadı. Bizim için şu anda Lazio'nun ayrılmaz bir parçası." dedi.

Haberin Devamı

'BEŞİKTAŞ İHTİMALİNİ DUYDUM'

Immobile için resmi bir teklif almadıklarını söyleyen Fabiani, "Ciro için şu ana dek resmi bir teklif gelmedi. Beşiktaş ihtimalini duydum. Eğer teklif gelirse değerlendirmelerimizi yaparız, işleri resmi bir şekilde yapmaya alışkınım. Teklif geldiğinde daha net konuşacağım." ifadelerini kullandı.

Fabiani ayrıca, "Önümüzdeki günlerde ne olacağını göreceğiz ancak bizimle kalmasını umuyorum." dedi.

Laziodan Beşiktaş için son dakika Ciro Immobile açıklaması Daha net konuşacağım

YORUM YAZ