Hugo Almeida geliyor
Hugo Almeida... Quaresma aracılığıyla temasa geçilen Portekizli yıldız “Tamam” dedi, Siyah-Beyazlılar'ın kapısını çaldığı Werder Bremen yeşil ışık yaktı.
Golcü arayışı içerisindeki Beşiktaş, Werder Bremen’le sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hugo Almeida’ya kancayı atmıştı. Ricardo Quaresma aracılığıyla iletişimi sağlayan ve temasa geçen Siyah-Beyazlılar, tecrübeli oyuncuyu büyük ölçüde ikna etmeyi başarmıştı. FANATİK’e konuşan Almeida, “Beşiktaş çok büyük bir kulüp, Quaresma da yakın arkadaşım. Onunla birlikte oynamak isterim” ifadesini kullanmıştı. Dün bu transferde sıcak gelişmeler yaşandı.
Avrupa Ligi’nde oynayabilir
Werder Bremen’le temasa geçen Siyah-Beyazlılar, bu oyuncuyu satıp-satmayacaklarını sordu. Alman ekibi, “Almeida’yı gelecek sezon kadromuzda düşünmüyoruz. Ortak noktada buluşabiliriz” yanıtını verdiler ve pazarlıklar resmen başladı. Siyah-Beyazlılar Almeida’yı 2-3 milyon Euro gibi bir bonservis bedeli karşılığında renklerine bağlamanın hesaplarını yapıyor. Bu arada Werder Bremen’in Avrupa Arenası’na veda etmesiyle birlikte, Hugo Almeida’nın da Avrupa Ligi’nde oynamaması için bir engel kalmadı. Eğer Alman ekibi Şampiyonlar Ligi’nden elenmeseydi, Almeida Beşiktaş’a imza atsa bile Avrupa Ligi’nde forma giyemeyecekti.
Orhan Yıldırım
Haberin Devamı ›
ALMEIDA'DAN MÜTHİŞ HAT TRICK