Giovanni van Bronckhorst: Ocak ayında gelebilirdim

Kartal’ın hocası Van Bronckhorst, kampı değerlendirdi. Hollandalı, “Türkiye benim için yeni bir meydan okuma. Bu konuda sabırsızlanıyorum. Taraftarımızla birlikte güzel bir atmosfer oluşturacağız. Uzun yıllar unutulmayacak çok güzel hatıralar yaratacağız” dedi.

Giovanni van Bronckhorst: Ocak ayında gelebilirdim

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Slovenya kampında takımın son durumu hakkında basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu. Hollandalı çalıştırıcının öne çıkan açıklamaları şöyle: “Sistemimiz hâlâ gelişme aşamasında. Yeni bir sistem yaratmaya çalışıyoruz. Elimizde var olan oyunculara da bağlı bu konu. Oyuncuların kalitesine göre sistem değişebilir. Kadromuz geniş. Sayıyı biraz azaltmamız gerekiyor. Önümüzdeki haftalarda bu konuda gelişmeler olacaktır. Fizik güç olarak istenen seviyede değiliz. Shakhtar maçıyla ilgili bir endişem yok. Resmi maçlarımıza güzel bir şekilde hazırlanıyoruz.”

Haberin Devamı

‘Ocak ayında gelebilirdim’

“Ocak ayında gelme ihtimalim vardı ama olmadı. Geçen sezon birçok hoca değişikliği oldu. Ligin zirvesinden çok uzakta kalındı. Sezonu kupayla bitirmek takım için çok önemli. Çok kısa süreler içinde hoca değiştirmek takımı mental olarak olumsuz etkilemiş. Güçlü bir takım kurmaya çalışıyoruz. Hoca ve futbolcu olarak birçok ülkede bulundum. Türkiye benim için yeni bir meydan okuma. Bu konuda sabırsızlanıyorum. Takımı elimden geldiğince hazırlamaya çalışıyorum.”

‘Güzel bir gelecek bekliyor’

“Yeni sezona Süper Kupa’yla başlamak güzel olacaktır. Kupaya ulaşmaya çalışacağız. Ben bu tarz finalleri çok oynadım. Hepimiz için güzel bir fırsat olacak. Genç oyuncularla çalışmaktan mutluyum. Gençlere şans vermek güzel bir şey. Semih daha da güçlenecek. Mustafa süre almaya başladı. Yaşına göre olgun bir oyuncu. Parlak bir geleceği var. İleride ikisini de güzel bir gelecek bekliyor.”

Haberin Devamı

‘Heyecanla bekliyorum’

“Rafa birçok mevkide oynayabiliyor. Hücumda doğru kombinasyonu bulmamız onun için yeterli. Farklı mevkilerde oynamaya uygun oyuncularımız var. Rafa, Semih, Gedson, Muleka, Rashica, Muçi gibi güçlü oyuncularımız var. Hepsinin başka özellikleri var. Necip yıllardır bu takımda oynuyor. İdmanlarda ve maçlardaki katkısından memnunum. Rekabetin olduğu bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Beşiktaş’ta olmaktan dolayı mutluyum. İstanbul’da taraftarlarımızla buluşacağımız için heyecanlıyım. Harika bir stadımız var. Taraftarımızla birlikte güzel bir atmosfer oluşturacağız. Uzun yıllar unutulmayacak çok güzel hatıralar yaratacağız.”

YORUM YAZ