Giovanni van Bronckhorst: Karşınızda mutlu bir hoca var

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, 5-1 kazandıkları Lugano maçının ardından açıklamalarda bulundu. Transfer konusuna açıklık getiren Bronckhorst, takımın performansından memnun olduğunu dile getirdi.

UEFA Avrupa Ligi Play-Off rövanş maçında sahasında karşılaştığı Lugano'yu 5-1 mağlup eden Beşiktaş'ta Hollandalı Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Bronckhorst'un açıklamaları şöyle;

TRANSFERDE FIRSAT GELİRSE BUNU KULLANIRIZ

Rakibin geçişlerde çok fazla boşluk vereceğini biliyorduk, ki bu konuda çok tehlikeli bir takımız. Geldiğimden beri kadroyu yeniledik, tazeledik. İyi oyuncular transfer ettik. Hem futbol hem de karakter anlamında bunu söylüyorum. Transferin bitmesine birkaç gün daha var. Kadromuzu daha güçlü hale getirebileceğimiz bir durum olursa bundan şüphe etmeyiz. Kadromuzun %90-95'inin hazır olduğunu söyleyebilirim. Fırsat gelirse de bunu kullanırız.

2 GOLLE YILDIZLAŞTI

KARŞINIZDA MUTLU BİR HOCA VAR ŞU AN

Savunma anlamında çok daha iyi olduğumuzu söyleyebilirim. Yediğimiz golden sonra kendi oyunumuza döndük. Önemli bir gece oldu bizim için. Karşınızda mutlu bir hoca var şu an, bu akşamın keyfini çıkarıyorum. Ön alan baskısını fazla oyuncu ile iyi yapıyoruz ve topu kaptıktan sonra tehlikeliyiz. Geriye çekildiğimiz zaman da topu kaptığımızda geçişlerde tehlikeliyiz. Oyuncularımızla neleri geliştirebileceğimiz hakkında konuşacağız, hepsi öğrenmeye açık.

Haberin Devamı

Giovanni van Bronckhorst: Karşınızda mutlu bir hoca var

DERİNLİĞİ OLAN BİR TAKIM YARATMAYA ÇALIŞIYORUZ

Başarı için inanmanız gerekiyor. Hem toplu hem topsuz alanda hızlı olduğumuzu söyleyebilirim. Takımımız çok çalışmaya açık. Kadromuz geniş. Milli aradan sonra çok fazla maçımız olacak herkese ihtiyacımız var. İlk geldiğim günden beri derinliği olan bir kadro yaratmaya çalışıyoruz. Az önce de söylediğim gibi çok fazla maç oynayacağız. Herkese ihtiyacımız var.

MAÇ MAÇ GİDECEĞİZ

Herkesin hayalleri vardır. Ben hem oyuncu hem de hoca olarak büyük finaller oynadım. Finale ulaşmak herkesin hayali ama biz ilk hedef olarak gruplara kaldık. Maç maç gideceğiz. Yeni bir formatta oynayacağız. Tabii ki final harika olur, adım adım gideceğiz.

ALKIŞLANACAK PERFORMANS!

RAFA VE CİRO BİZE BÜYÜK KATKI VERİYOR

Rafa Silva bizim için çok önemli. Geçen sezon çok atamayan ancak çok yiyen bir takım vardı. Bunu düzeltmeye çalışıyoruz. rafa Silva ve Ciro size gol garantisi verirler. İkisi de gol anlamında bize büyük katkı veriyorlar. İkisinin de performansından memnunum. Türk finali güzel bir rüya olabilir taraftarlar için. Fenerbahçe ve Galatasaray Şampiyonlar Ligi hedeflerini gerçekleştirsin isterdim Türk futbolu için.

Haberin Devamı

Giovanni van Bronckhorst: Karşınızda mutlu bir hoca var

 

YORUM YAZ