Ghezzal'dan Beşiktaş cevabı: O günler hafızama kazındı!

Çaykur Rizespor'un Cezayirli orta saha oyuncusu Rachid Ghezzal, yayın kuruluşun konuğu oldu. Rize'ye transfer süreci hakkında konuşan Ghezzal, Beşiktaş dönemiyle ilgili açıklamalarda da bulundu.

Ghezzal'dan Beşiktaş cevabı: O günler hafızama kazındı!

Karadeniz temsilcisi Çaykur Rizespor'un yıldız futbolcusu Rachid Ghezzal, transfer süreciyle ilgili açıklamalarda bulunurken eski takımı Beşiktaş hakkında da konuştu.

Haberin Devamı

Ghezzal'ın açıklamaları şöyle;

GELME SEBEBİM İLHAN HOCA

Çaykur Rizespor'a transferi konusunda konuşan 32 yaşındaki futbolcu, 'Rize'ye gelme sebebim İlhan hoca ve onun oyun vizyonu diyebilirim. Şu ana kadar sadece sonuçlara yansımadı. Sezonun çok başı pozitif kalmak gerekiyor. Belli bir kalitemiz var. Amir ve benim gibi tecrübeli oyuncularla beraber de ufak ufak oyun felsefemizi yerleştirerek puanlar alacağız ve ligdeki konumumuzu yukarıya çekeceğiz.' dedi.

Ghezzaldan Beşiktaş cevabı: O günler hafızama kazındı

BEŞİKTAŞ'TA ÇOK MUTLUYDUM

Beşiktaş sorusu üzerine eski günlere dönen Ghezzal, 'O günler kesinlikle hafızama kazındı. Çok mutluydum. Bu güzel hatıralar, taraftarın da beni böyle anması çok güzel bir duygu.' ifadelerini kullandı.

Rachid Ghezzal'dan enfes gol!

Ghezzaldan Beşiktaş cevabı: O günler hafızama kazındı

Beşiktaş'ta 2020-2021 yılında kiralık olarak forma giyen Ghezzal, gelen şampiyonluğun ardından bonservisi alınmıştı. Siyah-Beyazlılar'la 123 resmi maça çıkan Ghezzal, 17 gol atarken 33 de asist yaptı. Cezayirli futbolcu Beşiktaş ile 2 Ziraat Türkiye Kupası, 1 Süper Lig ve 1 Süper Kupa kazandı.

YORUM YAZ