Beşiktaşlı Ricardo Quaresma ile özdeşleşen "rabona" hareketi sarı kart getirdi!

Ülkemizde Beşiktaşlı Ricardo Quaresma ile özdeşleşen "rabona" hareketi, Arjantin liginde sarı kart getirdi.

Söz konusu olay, Boca Juniors'ın La Bombonera'da San Lorenzo'yu 3-0 mağlup ettiği karşılaşma sırasında yaşandı.

Mücadelenin bitimine dakikalar kala Boca'nın geliştirdiği atakta takımın sağ beki Julio Buffarini, rabona hareketini denedi.

Bu hareketin ardından etrafı bir anda San Lorenzo futbolcuları tarafından sarılan 30 yaşındaki futbolcu neye uğradığını şaşırdı.

Kendilerini aşağılanmış hisseden futbolcular, Buffarini'yi yere iterken San Lorenzolu oyuncuların protestosu birkaç dakika daha devam etti.

Mücadelenin hakemi olaylar yatıştıktan sonra Buffarini'yi sarı kartla cezalandırırken maç sonu yıldız isimden özür geldi.

Kendisine çok güvendiği bir anda bu hareketi yaptığını söyleyen Buffarini, "San Lorenzo ve taraftarlarından binlerce kez özür diliyorum. Rabona zamanı değildi fakat bunu daha sonra anladım." dedi.