Frankfurt maçı öncesi Beşiktaş'a Almanya'dan uyarı: 95 milyon Euro'luk Muani'den daha iyi...

UEFA Avrupa Ligi'deki ilk maçında Ajax'a 4-0 mağlup olan temsilicimiz Beşiktaş ilk galibiyet için taraftarı önünde Alman ekibi Eintracht Frankfurt ile karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlıların zorlu mücadelesi öncesi Almanya'dan sürpriz bir uyarı geldi. İşte detaylar...

Frankfurt maçı öncesi Beşiktaş'a Almanya'dan uyarı: 95 milyon Euro'luk Muani'den daha iyi...

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, ikinci hafta karşılaşmasında Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımıyla karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

Alman ekibi bu sezon Bundesliga'da adından söz ettiren bir performans gösteriyor. İlk haftada Dortmund'a 2-0 mağlup olan Frankfurt, ardından çıktığı dört maçın tamamını kazandı ve beş hafta sonunda 12 puana yükseldi. Frankfurt bu hafta sahasında lider Bayern Münih ile karşılaşacak. Dino Topmöller'in öğrencileri sahadan galibiyetle ayrılırsa liderlik koltuğuna oturacak.

Beşiktaş ile Frankfurt arasında oynanacak karşılaşma öncesi zorlu mücadeleyi Alman BILD'den Frankfurt Muhabiri Johannes Wolf ile konuştuk.

Giovanni van Bronckhorst: Mücadele edip, puanlar almaya çalışacağız

'FRANKFURT'UN HEDEFLERİ BÜYÜK'

"Frankfurt'un Avrupa Ligi'nde büyük hedefleri var. En iyi 16 turuna doğrudan ulaşmak istiyorlar. Bu nedenle takımın ilk 8 içinde bitirmesi gerekiyor. 2022'deki şampiyonluktan sonra daha fazlası için açlar. Her rakibe kök söktürecek bir takıma sahip olduklarını biliyorlar. Ancak kendilerini en büyük favori olarak görmüyorlar."

Haberin Devamı

'BİRKAÇ ROTASYON OLACAK'

"Pazar günü Bayern'e karşı zirve maçı oynayacaklar. Koç, planlarında bunun da olduğunu söyledi. Birkaç değişiklik olacak. Tuta ilk çocuğunun doğumu nedeniyle takımla birlikte seyahat etmedi. Ancak Toppmöller emin: “Sahada çok iyi bir takımımız olacak.” Bunu çok önemli bir maç olarak görüyorlar. Özellikle de Plzen karşısında alınan hayal kırıklığı yaratan beraberlikten sonra."

Frankfurt maçı öncesi Beşiktaşa Almanyadan uyarı: 95 milyon Euroluk Muaniden daha iyi...

'EN BÜYÜK TEHDİT IMMOBILE'

"Bence Frankfurt için en büyük tehdit Immobile. Harika rakamlara sahip ve sezona harika bir başlangıç yaptı. Ancak Frankfurt'un da iyi savunmacıları var. Theate, Koch, Kristensen sezona harika başladılar ve büyük isimlerden korkuları yok."

'İKİ KALEDE DE ÇOK FAZLA AKSİYON GÖRÜRSEK ŞAŞIRMAM'

"Çok hararetli bir atmosferde çok ilginç bir maç bekliyorum. Frankfurt her zaman oynamaya gelir. Saldırmak ve hücum futbolu oynamak istiyorlar. Bu yüzden iki kale önünde de çok fazla aksiyon görürsek şaşırmam."

'95 MİLYONLUK MUANI'DEN DAHA İYİ'

"Frankfurt'un en tehlikeli oyuncuları tabii ki forvetleri. Marmoush 6 golle Bundesliga'da lider durumda. Her şeyi yapabiliyor. Hızlı, yetenekli ve bitiriciliğini çok geliştirdi. Ayrıca Ekitiké'yi izlemek de bir keyif. Avrupa'da bulabileceğiniz en yetenekli hücum oyuncularından biri. Ve gittikçe daha da iyi oluyor. Frankfurt'ta onun PSG'ye 95 milyon Euro'ya satılan Kolo Muani'den bile daha iyi olmasını bekliyorlar. Küçük bir sakatlık geçirdiği için ilk 11'de yer alması sürpriz olur. Ancak bu iki hücum oyuncusu tek başlarına tüm bilet fiyatlarına değer."

Haberin Devamı

Burak ÖZDEMİR - Fanatik.com.tr ÖZEL

Frankfurt maçı öncesi Beşiktaşa Almanyadan uyarı: 95 milyon Euroluk Muaniden daha iyi...

YORUM YAZ