Beşiktaş'tan Yunus Akgün'e verilen cezaya olay yanıt!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaraylı futbolcu Yunus Akgün'e sosyal medyadan yaptığı paylaşım sonrası 117 bin TL para cezası verdi. Bu kararın ardından Beşiktaş'tan olay bir yanıt geldi.

Beşiktaş'tan Yunus Akgün'e verilen cezaya olay yanıt!

PFDK, Galatasaraylı futbolcu Yunus Akgün'e 117 bin TL para cezası verdi. Milli oyuncu, Süper Lig'de oynanacak Beşiktaş derbisinde kadroda yer alabilecek. Konuyla ilgili paylaşım yapan Beşiktaş'tan tepki geldi.

Haberin Devamı

İŞTE TFF'DEN YAPILAN AÇIKLAMA

"Yunus Akgün, FDT’nin 41. Maddesi nedeniyle sevk edilmiş ise de, bahse konu sosyal medya paylaşımının sevk maddesi kapsamında değerlendirilemeyecek sınırlı bir bölüm içerdiği ve paylaşım içeriğinin sevk maddesinin unsurlarını taşımadığı ancak eylemin bu haliyle de sportmenliğe aykırı hareket niteliğinde olduğu anlaşıldığından FDT’nin 36/2. ve 35/4. maddesi uyarınca 117.000 TL para cezasına çarptırılmıştır."

BEŞİKTAŞ'TAN TEPKİ

Yunus Akgün'ün Beşiktaş derbisinde oynayacağının kesinleşmesinin ardından siyah-beyazlı kulüpten alkışlı emoji geldi. Paylaşımda Yunus'un para cezasına gönderme olarak 117 tane alkış koyuldu.

Beşiktaştan Yunus Akgüne verilen cezaya olay yanıt

YORUM YAZ