Beşiktaş'tan bir transfer daha! 4 yıllık anlaşma sağlandı

Beşiktaş'ta yönetim, yeni sezon öncesi yerli futbolcu havuzunu güçlendirmek için gaza bastı. İdareciler, Süper Lig'de geçen sezon ortaya koydukları performansla göze giren iki futbolcu için transfer hamlesinde bulundu. Siyah-Beyazlı yönetim bu isimlerden biriyle anlaşma sağladı. Resmi açıklama kısa süre içinde yapılacak.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, yerli oyuncu havuzunu da genişletmek istiyor. Siyah-Beyazlılar, bu kapsamda hem gurbetçi hem de yerli statüsündeki isimleri mercek altına aldı.

Haberin Devamı

G.SARAY'DA HEDEF OĞUZ AYDIN RÖVANŞI

Beşiktaş’ın ilgilendiği isimlerden biri de Fatih Karagümrük forması giyen Can Keleş... Siyah-Beyazlı yönetimin, 22 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak için girişimlere başlamıştı. 

4 YILLIK ANLAŞMA SAĞLANDI

Sercan Dikme'nin haberine göre Beşiktaş, Can Keleş'in transferi için kulübü Fatih Karagümrük ve oyuncuyla anlaştı. Beşiktaş, Can Keleş ile 4 yıllık resmi sözleşme imzalayacak.

Beşiktaştan bir transfer daha 4 yıllık anlaşma sağlandı

39 MAÇTA 5 GOL 3 ASİST

Hem forvet hem de kanatlarda oynayabilen Can Keleş geçen sezon 39 karşılaşmada 5 gol, 3 asistlik katkı sağladı.

KARTAL EMİRHAN İÇİN DEVREYE GİRDİ

Piyasa değeri 4.3 milyon Euro Rizespor formasıyla gösterdiği performansın ardından transferin gözdesi haline gelen 23 yaşındaki stoper Emirhan Topçu hakkında flaş bir gelişme yaşandı. İspanyol ekipleri Las Palmas ve Getafe’nin de ilgilendiği genç savunmacı için devreye Beşiktaş’ın girdiği öğrenildi. Siyah-Beyazlı yönetim, genç futbolcunun kulübü Rizespor ile transfer görüşmelerine başladı. Beşiktaş’ın Karadeniz ekibiyle anlaşmaya yakın olduğu ifade edildi. Emirhan Topçu, altyapısından yetiştiği Rizespor ile olan sözleşmesinin son senesine girdi. 23 yaşındaki futbolcu geçen sezon 32 maça çıkıp 1 gol attı ve 4 asist yaptı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ