Beşiktaş'tan transferde Chelsea harekatı: 10 milyon Euro opsiyon...

Muleka’yı resmen Arabistan’a kiralayan Kartal, hücum hattında açılan kontenjanı yıldız bir futoblcu ile dolduracak. Siyah-Beyazlılar, bu transferi kısa sürede açıklamaya hazırlanıyor.

Beşiktaş'tan transferde Chelsea harekatı: 10 milyon Euro opsiyon...

Beşiktaş yaz döneminin yedinci transferi için son aşamaya geldi... Ciro Immobile, Rafa Silva, Gabriel Paulista, Can Keleş ve Emirhan Topçu’yu bonservisiyle alan, Cher Ndour’u da kiralayan siyah-beyazlılar, hücum hattına bir takviye daha yapacak.

Haberin Devamı

MULEKA KİRALANDI

Beşiktaş formasını giyen Demokratik Kongolu forvet Jackson Muleka, Suudi Arabistan ekibi Al-Kholood'a kiralık olarak transfer oldu. Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada şu ifadeler kullandı:

Profesyonel futbolcumuz Jackson Muleka, 2024-25 sezonu sonuna kadar Suudi Arabistan’dan Al-Kholood kulübüne geçici transfer olmuştur. Jackson Muleka’ya yeni kulübünde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız.

Beşiktaştan transferde Chelsea harekatı: 10 milyon Euro opsiyon...



ANGELO’DA SON DETAYLAR

Jackson Muleka’yı zorunlu satın alma opsiyonuyla Suudi Arabistan ekibi Al-Kholood’a uğurlayacak Beşiktaş, yabancı kontenjanında yer açıp Chelsea’den Angelo Gabriel’i kiralık olarak kadrosuna katacak.

Angelo Gabriel, Beşiktaş'a çok yakın!

Beşiktaş’a 1 milyon Euro dolayında kiralama bedeli ödeyecek Al-Kholood, bu sezon küme düşmediği takdirde zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek. Suudiler, Muleka’nın bonservisi için de yaklaşık 2 milyon Euro verecek.

Haberin Devamı

10 MİLYON OPSİYON

Bu gelişmenin resmiyet kazanmasının ardından gözler tamamen Angelo’ya döndü. Beşiktaş, Angelo’yu satın alma opsiyonuyla kiralayacak. Bu rakamın da 10 milyon Euro dolayında olması bekleniyor. Siyah-Beyazlılar Sambacı’yı İstanbul’a getirmeye hazırlanıyor.

Beşiktaştan transferde Chelsea harekatı: 10 milyon Euro opsiyon...

YORUM YAZ